banner102

Trabzon'un BJK zaferi, Of sokaklarını şölene çevirdi

Haftalardır bir türlü toparlanamayan Trabzonspor, kendini Beşiktaş deplasmanında buldu.

06 Mart 2011 Pazar 22:11
Trabzon'un BJK zaferi, Of sokaklarını şölene çevirdi
Haftalardır bir türlü toparlanamayan Trabzonspor, kendini BeşŸiktaşŸ deplasmanında buldu. Takım olarak müthişŸ bir mücadele sergileyen Trabzonspor, ilk yarıda Serkan'ın çift sarıkarttan atılmasına bile aldırmadı. Burak'ın müthişŸ driplingleri BeşŸiktaşŸ savunmasını çaresiz bırakırken galibiyet golü yine Burak'la maçın son anlarında geldi. Uzun bir aradan sonra BeşŸiktaşŸ'ı deplasmanda deviren Trabzonspor, şŸampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı dönmüşŸ oldu.
 
Bu skorla Fenerbahçe'nin 3 puan önünde yeniden liderlik koltuğŸuna oturan Trabzonspor gözlerini  Fenerbahçe'nin deplasmanda GençlerbirliğŸi ile oynayacağŸı maça çevirdi.
 
Of'ta araç konvoyları yapıldı
Maçın bitişŸ düdüğŸü ile Of'ta da büyük kutlamalar oldu. Maçı çay bahçelerinde kahvehanelerde izleyen Oflu taraftarlar, maç sonu araç konvoyları yaparak dakikalarca galibiyeti kutladı.
 
BEşžİKTAşž: 1 - TRABZONSPOR: 2
Stat: Fi-Yapı İnönü
Hakemler: Tolga ܖzkalfa, Ekrem Kan, Serkan Akarca
BeşŸiktaşŸ: RüşŸtü, Ekrem (Dk. 82 Ernst), İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Fernandes (Dk. 46 Nobre), Guti, Hilbert, Simao, Bobo (Dk. 82 Almeida)
Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Glowacki, Cale, Selçuk, Piotr, Colman (Dk. 82 Alanzinho), Jaja (Dk. 52 Ceyhun), Burak, Umut(Dk. 90 Mustafa)
Sarı kartlar: Dk. 45+2 Umut, Dk. 63 Ceyhun, Dk. 73 Burak (Trabzonspor), Dk. 62 Simao, Dk. 74 RüşŸtü (BeşŸiktaşŸ)
Kırmızı kartlar: Dk. 43 Serkan (Trabzonspor), Dk. 70 Sivok (BeşŸiktaşŸ)
Goller: Dk. 66 Bobo (BeşŸiktaşŸ) Dk. 67 Ceyhun, Dk. 88 Burak (Trabzonspor)
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90