banner102

Bayraktar Araklı'da şehit evini ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Araklı'da şehit evini ziyaret etti.

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:16
Bayraktar Araklı'da şehit evini ziyaret etti

Beraberinde AK Parti Trabzon Merkez İlçe BaşŸkanı Temel AltunbaşŸ, Araklı Belediye BaşŸkanı Recep Çebi, Araklı AK Parti İlçe BaşŸkanı Mustafa TekinbaşŸ ile birlikte şŸehit polisin ailesini evinde ziyaret eden Bakan Bayraktar, şŸehidin annesi Sinnet Yıldırım ve dayısı Ahmet Aygün ile görüşŸtü. Devlet ve Bakanlık olarak her zaman yanlarında olacağŸını kaydeden Bakan Bayraktar, şŸehit annesi Sinnet Yıldırım , dayısı Ahmet Aygün ve şŸehidin yeğŸenleri ile hatıra fotoğŸrafı çekildi.

şžehit polis memuru ܜmit Yıldırım, Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar Köyü Mevkiinde polis aracının geçişŸi sırasında 17 Eylül 2012 tarihinde PKK'lı teröristlerce yola döşŸenen mayının patlatılması sonucu şŸehit düşŸmüşŸtü. Olayda Yıldırım ile birlikte 8 polis memuru şŸehit düşŸmüşŸtü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90