banner102

Trabzonsporlu değil Cimbomlu çıktı!

TT Arena'daki protesto skandalı sonrasında çıktığı canlı yayınlarda TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın Trabzonsporlu olmadığı ortaya çıktı.

17 Ocak 2011 Pazartesi 20:59
Trabzonsporlu değil Cimbomlu çıktı!
Trabzonlu olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) BaşŸkanı ErdoğŸan Bayraktar, “Ben Trabzonspor’dan sonra Galatasaray kongre üyesiyim” dedi.  
 
ܖnemli açıklamalarda bulunan TOKİ BaşŸkanı Bayraktar, “Ben hiç bir yönetimi kötülemedim. Ali Sami Yen’de dava kaybedilmek üzereydi. Burada da durum böyleydi. Canaydın konuyu başŸbakanımızla konuşŸtu. BaşŸbakanımız da bize talimat verdi bu konuyu çözün diye. BeşŸ taraf hatta sağŸlık bakanlığŸı ile altı taraf oturduk ama sorunu çözemedik. Sonra yine başŸbakan devreye girdi. ܖzhan Canaydın'ın beyefendi duruşŸunu hepimiz veriyor. Ben Trabzonspor dan sonra Galatasaray kongre üyesiyim.
 
Bana kimse Galatasaraylılık satmasın..
Trabzon benim memleketim ama üç yaşŸından beri Galatasaray'ı biliyorum. TOKİ Stad yapmak için kurulmamışŸtır. Burada yegane pay sahibi Türkiye Cumhuriyeti başŸbakanıdır. Buruda yedi tane ihale oldu. Kolay mı böyle bir stadı yapmak” dedi.
 
Bayraktar sözlerini şŸöyle sürdürdü: “Biz yaptığŸımız işŸten memnunuz. Benden kimse özür dilemesin. Ben kimseye kırgın değŸilim. Galatasaray'a da o stad helali hoşŸ olsun. BaşŸbakan beni on kez aradı. Orayı risk alarak yapıyoruz. Fırçalar yedik. Gece gündüz çalışŸtık bu hale getirdik. AçılışŸta maruz kaldıklarımız ortada. Ama bunları kimin neden yaptığŸını çok iyi biliyoruz”
 
 
 
haber61
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahsuvar demircioğlu 2011-01-18 10:06:52

kanı bozuk bunların yau .,.,

banner90