banner102

Lojistik Of-İyidere’ye demiryolu nereye?

Trabzon Sürmene Çamburnu’nda hayata geçirilmesi planlanan lojistik merkezle ilgili yeni açıklamalar şaşkınlık yarattı.

07 Ekim 2013 Pazartesi 19:46
Lojistik Of-İyidere’ye demiryolu nereye?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın İpekyolu misyonu yükleyerek Ovit merkezli 2023 perspektifi beraberinde yeni soru işaretleri getirdi.

Demiryolu 2014 Yatırım Programına Girmezse!.. 


LOJİSTİK Merkezi’ni bölge ticaretinin merkezi yapmak yerine Ovit misyonuna altyapı oluşturmak ve adını İpekyolu koymak ticaret merkezini kaydırmak anlamına geliyor. Aynı çerçevede Zigana yeni tünelinin geciktirilmesinden endişe edilirken, demiryolunun da Bayburt-Çaykara eksenine kaydırılabileceği belirtiliyor. 

Çamburnu Olsun, Of- İyidere Lojistiği de Olsun

2023 perspektifi taşıdığı iddia edilen projeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarı’ın da haberdar olduğu, Bayraktar’ın bir yandan Çamburnu’na destek verirken diğer yandan, Of-İyidere lojistik projesinin altyapısını oluşturan adımlar attığı belirtiliyor. Yeni ticaret adımının bölgede tartışılmadan projelendirilmesinin sonuçları merak ediliyor.

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90