banner102

Karayolları Hayrat’ı unuttu mu?

Of Hayrat yolunda yaklaşık 20 gün önce meydana gelen heyelanda kapanan anayol aradan geçen uzun süreye rağmen hala açılmaması Hayratlıları çileden çıkardı.

04 Ekim 2013 Cuma 14:16
Karayolları Hayrat’ı unuttu mu?

Of Hayrat yolunda yaklaşık 20 gün önce meydana gelen heyelanda Hayrat’ın dünyaya açılan tek çıkış yolu olan Of-Hayrat Karayolu ulaşıma kapanmıştı.

Karayolları tarafından yolun bir şeridi ulaşıma açılırken aradan geçen uzun süreye rağmen yoldaki heyelan malzemesi henüz temizlenmedi.

Karayollarının bir iş makinesi görevlendirerek yolu ulaşıma açamamasına isyan eden sürücüler, karayollarının Hayrat’ı üvey evlat olarak gördüğünü ifade ettiler.

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ise "Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin heyelanda inceleme yaptığını ve gerekli önlemlerin alınması için çalışma başlattığını" söyledi.

Son Güncelleme: 07.10.2013 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
antibiyotik 2013-10-05 15:10:25

başka işleri kalmadi sanki..

Avatar
ishak kuvvetli 2014-02-27 22:02:53

eeee nede olsa akp ikdidarı varda bu minlet uyansın artık en basit örneği işte bu !!!

banner90