banner102

Ofspor destek bekliyor

Başkan Saral, “Transfer yasağının kaldırılması için desteğe ihtiyacımız var” dedi...

06 Ağustos 2013 Salı 13:05
Ofspor destek bekliyor

Ofspor Başkanı Olcay Saral, şuanda kendileri için en büyük sıkıntının transfer yasağını kaldıramamaları olduğunu söyledi. Bu konuda kendilerine söz verenlerin ellerini çabuk tutmalarının lazım olduğunu belirten Saral, “Transfer yasağını kaldırmak için maddi desteğe ihtiyacımız var. Çünkü mesafe giderek daralıyor. Ligin başlamasına 1 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Kimlerden söz almışsak bu kişilerin sözlerini tutmaları gerek” dedi.

TRABZON’UN PİLOT TAKIMIYIZ

Ofspor’un Trabzon’daki tek 2. Lig temsilcisi olduğunu ifade eden Saral, “Ofspor sadece Of’un değildir Trabzon’un dur. Ofspor kendini işini halleder diye düşünülmemeli. 1461 Trabzon’a duyulan sevginin Ofspor’a da duyulmasını istiyoruz. Bu da bizim en doğal hakkımız. 1461 Trabzon Trabzonspor’un pilot takımıysa bizde Trabzonspor’un ikinci pilot takımız. Kendimizi de öyle görüyoruz” diye konuştu.

YALNIZ BIRAKMASINLAR

“Uçak hep tek pilotla uçmuyor, bizde yardımcı pilotuz” diyen Saral, sözlerini şöyle noktaladı: “Trabzonspor’u maddi ve manevi yanımızda görmek istiyoruz. Sonra eyvahlar fayda etmez. Taraftarlarımızın da takımın yanında olmalarını bekliyoruz. Geçtiğimiz yılki yalnızlığı bu sezon yaşamak istemiyoruz. Hem maddi hem de manevi olarak herkesi yanımızda görmek arzusundayız. Umarım Ofspor için her şey güzel olur.”

Son Güncelleme: 10.08.2013 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90