banner102

"Ünal Çelik, belediye seçimlerinde aleyhime çalışmıştır!"

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Ünal Çelik'i bombaladı.

18 Aralık 2011 Pazar 12:38
"Ünal Çelik, belediye seçimlerinde aleyhime çalışmıştır!"
Ak Parti İstanbul milletvekili Of eski belediye başŸkanlarından Oktay Saral 24 aralık'ta yapılacak Ak Parti Of İlçe Kongresi öncesi GünebakışŸ gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
ܜNAL ÇeLİK AK PARTİLİ DEğžİLDİR!
AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti’de Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Of kongresinde aday olan ܜnal Çelik’e ateşŸ püskürdü. Çelik’in partili bile olmadığŸını iddia eden Saral, "ܜnal Bey kendi nefsi doğŸrultusunda hareket ediyor. Onun bizim partiyle bir alakası yoktur. AK Partili değŸildir. Benim belediye seçimlerinde de aleyhimde çalışŸmışŸtır. Yani bizim partilimiz olmayan birinin girip de ilçe başŸkanı adayı olmasını anlamakta zorluk çekiyorum. Ne düşŸünüyor bilmiyorum. Ne amaçla aday olduğŸunu anlamışŸ değŸilim. Ama şŸurası açık bir gerçek ki bizim adayımız Genel Merkezin desteklediğŸi Sayın Bakanımızın da istediğŸi Hakan TerzioğŸlu’dur" şŸeklinde konuşŸtu.

AK Parti Genel Merkezi’nin Hakan TerzioğŸlu’nu aday gösterdiğŸini ifade eden Saral, "Genel Merkez ܜnal Bey’e de çekilmesi gerektiğŸini söyledi. Trabzon il koordinatörümüzle konuşŸuyorum görüşŸ alışŸverişŸi içindeyiz. Hakan TerzioğŸlu’nu teşŸkilattaki arkadaşŸlar da Of’un geleceğŸi adına birlikte projeler yapma adına destekliyor. ErdoğŸan Bayraktar da görüşŸmemizde Hakan TerzioğŸlu’nu desteklediğŸini ifade etti. Biz de genel merkezin kararına saygılıyız. Hakan TerzioğŸlu’nu destekliyoruz. Hakan TerzioğŸlu ve ekibiyle birlikte yeni sıfır kilometre bir yönetimle Of gerçekten layık olduğŸu noktaya hizmetleriyle, vatandaşŸla kucaklaşŸmasıyla bütünleşŸmesiyle kavuşŸacaktır" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nedim 2011-12-18 19:31:20

Ya vekil sen naber yaaaa alışamadınız Ankara'nın o soğŸuk havasına herhalde daha gecen hafta istnbl mlltvklm dedin her iki adaya basarılar diledin harbiden sen naberrrrr yaaaa ya koyüne çık yada Kadıköy'e Unal bey nefsine uyuyo diyelim sen neye uyuyon acaba

Avatar
hüsnü İsmailoğlu 2011-12-18 21:12:06

geçenlerde her iki adaya eşit mesafedeyim dedin şimdi unal beyin bir adım önde olduğŸunu gördün şahsi husumetinden dolayı alehte çalışıyorsun yakışmıyor. Oflular olarak ağŸa istemiyoruz- halktan birini istiyoruz. bırakın delgasyon kimi seçerse onu kabul edin biraz demokrasiyi özümseyin. yoksa sarallara henüz demokrasi gelmedimi.

Avatar
mustafa sert 2011-12-19 07:29:32

bu ne pervasız açıklamalar, git sen seçim bölgene müdahale et, bu küçük kafalarla nasıl o meclise gidebiliyorsunuz hayret ki ne hayret, işine bak Oktay efendi, burada yaptığŸın tahribatların hala izleri sarılamadı bi de kalkıyorsunuz üstüne vazife olmayan şeylere müdahale ediyorsun...

Avatar
ihsan 2011-12-19 07:32:01

koskoca milletvekili müdahalae etmeyecek de siz mi müdahale edeceksiniz, kendinize gelin beyler, durum ortadadır, merkez TerzioğŸlunu destekliyor, Oktay beyde bunu tasdik ediyor

Avatar
mustafa sert 2011-12-19 07:35:52

sen akp den ilçe başkan adayı olmuş üstelik kuruluşundan beri delege olan bir dama Akp'li değŸil diyemezsin kardeşim, Oktay bey kendine baksın, kendisi acaba Akp'ye çok mu sevdiğŸinden geçti, nasıl geçiş yaptığŸını herkes biliyor, hayatı menfi ilşkiler üzerine kurulmuş bir insandan ahlak dersi almak da varmış, burası Türkiye ve bu vatandaş da vekil ne yaparsın :)

Avatar
İsmail Bak 2011-12-19 07:50:44

Ne kadar işini bilmez dediğŸini bilmez söylediğŸini duymaz insan topluluğŸu var bu yorumlarda.Herkes kin ve nefretini burada dişarı çıkarıyor.Hem bu haber sitesi saadetli kardeşlerimizin değŸil mi.tabikide yanlı olacaksınız tabikide Ak Parti aleyhinde olan olaylardan taraf olacaksınız.Bu yorumları yapanlarda zaten muhalefet.Ey muhalefet Ak Partinin iç işlerine karışmayın siz kendinize bakın.Hadi Allah'a emanet olun.

Avatar
adem oğlu adem 2011-12-19 09:13:35

sy ünal celik sen aa kkkk peeeeeee li degilmisin:) ben de degilim lalaga gibi 3 kez oy verdim simdi cok pişmanım ama son pismanlık fayda vermiyor neyse sy ünal celik akp ilce başkanlıgını yedirmezler sana anla artık ama diren secime gir ben bir kez oy vermiştim ama simdi veremem cünkü delegeligimi iptal ettiler

Avatar
misafir 2011-12-19 10:36:57

Milli görüş sayesinde bir yerlere gelipte, sonradan gömlek değŸiştirerek davaya sirt çevirenler olduğŸu gibi Ünal beyde değŸiştim diyerek ak partili olamazmı?şunuda sormak isterim milli görüş davasi bir gömlek davasimi idi.?A Oktay bey sizde çok tutucusunuz.Hah hah yaşasın Kraldan fazla kracılık.Selamlar.

banner90