banner102

ABD'den ne DOST ne de ORTAK olur!

Sakarya il kongresine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Amerika'dan ne stratejik ne de başka türlü dostluk ve ortaklık kurulmaz." dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2018 Pazar 18:27
ABD'den ne DOST ne de ORTAK olur!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Sakarya İl Başkanlığı'nın 6'ncı olağan kongresine katıldı. Alkış ve sloganlar ile kürsüye çıkan Saadet Lideri Karamollaoğlu, ülke ve dünya gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

FARKLILIKLAR ZENGİNLİKTİR

Milli Görüş'ün bu ülkenin ruhu olduğunu belirten ve amaçlarının kardeşliği, adaleti kâmil anlamda sağlamak olduklarına dikkat çeken Karamollaoğlu, "Biz ülke sorunlarına yönelik bizim gibi düşünmeyenlere düşmanlık beslemeyiz. Onları görmemezlikten gelmeyiz. Biz farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. Farklılığın olduğu yerde aklın ve düşünmenin daha çok kullanıldığına inanıyoruz. Ancak şu an hâkim olan anlayış bundan çok uzak." dedi.

ALÇAKLIĞA BAKIN

Bugün bölgemizde yaşanan olayların temelinde BOP'un ve bunun uygulayıcısı olan ABD'nin olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Buradan yine söylüyoruz. Amerika'dan ne stratejik ne de başka türlü bir dostluk ortaklık olmaz. Bu Amerika hem bir ülkenin içine fitne sokar, oraya terör getirir, seni zayıflatmaya çalışır. Sonra onu kendisine mahkûm kılmaya çalışır. Hepimiz okuduk. Türkiye'ye geliyorlar, diyorlar ki, 'Siz PKK'dan rahatsızsınız. İsterseniz YPG'yi PKK'ya karşı savaştırabiliriz' şu alçaklığa bakın. Hem bu örgütleri kendileri ortaya çıkartıyorlar, sonra da bunları birbirine düşürelim diyorlar."

BOP'U BİR OLARAK YERLE BİR EDERİZ

ABD'nin BOP'u uygulamasının önüne geçmek için kucaklaşmak ve kardeşliğimizi artırmaktan başka yol olmadığına dikkat çeken Karamollaoğlu, "Türk olmayı, Kürt olmayı ya da başka bir milletten olmayı zenginlik olarak görmeliyiz. Kenetlenmeliyiz. Aramıza ekilen fitneleri ortadan kaldırmalıyız. Küresel emperyalizme karşı dik durmalıyız. Böylece oyunlar ile, hesaplar ile mücadele edebiliriz." şeklinde konuştu.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 18.02.2018 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEDİM HAYMAZ 2018-02-21 20:37:26

ABD TİCARETİ KESERSE BİZLE DOLAR FIRLAR GİDER BUNLARI HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ KONUŞMAK KOLAY BIRAKIN BU SİYASETİ

banner90