banner102

ATEŞTEN GÖMLEK GİYİYORUM!

Saadet Partisi, Of Belediye Başkan adayını Of İlçe Teşkilatında yaptıkları programda İrfan Saral olarak belirledi.

23 Ekim 2013 Çarşamba 14:39
ATEŞTEN GÖMLEK GİYİYORUM!
Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatında yapılan Belediye Başkan Aday Tanıtım programına Of Ticaret Odası Başkanı Erdal Saral, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Dr. Mustafa Yılmaz, Araklı Erenler Beldesi Belediye Başkanı Ömer Bektaş, Saadet Partisi Araklı İlçe Başkanı Şakir Şahintaş Hayrat İlçe Başkanı Ömer Çelebi, Dernekpazarı İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Eski İl Başkanlarından Emekli Hâkim Ali Rıza Özderya, İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen aday tanıtım programının açılış konuşmasını Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu yaptı.

Vahapoğlu, Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olması hasebiyle ilçe olarak ta sorumlulukların arttığını söyleyerek, “Belediye Başkan adayımız almış olduğu sorumluluk ile ateşten gömlek giymiştir. Bunun için bizler Belediye Başkanlığı koltuğuna oturttuğumuz kardeşimize hep birlikte destek vererek başarılı olabiliriz. ” dedi.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra Araklı Erenler Belde Belediye Başkanı Ömer Bektaş, gündemle ilgili konuşma yaptı.

EN GÜÇLÜ PARTİ SADET PARTİSİDİR.

Milli Görüşün Devlet ve Belediyecilik anlayışı hakkında açıklama yapan Ömer Bektaş, Saadet Partisinin Hakkı savunan bir parti olduğunu ve insanlara davet ederken kişilere değil Hakka davet ettiklerini iddia ederek, “Biz insanları kişilere davet etmiyoruz. İnsanlığı kurtaracak olan kişilerin şahsiyeti değil, inandıkları HAK anlayışlarıdır.  Bunun için Hak’tan üstünü olmaz ve olmayacaktır da. Bu yolun dışında bir yol arayıp kurtuluş vaat etmek aptallıktır.” diye ifade etti

Siyaseti hakkını alamayanın hakkını alıp kendisine vermek için yaptıklarını söyleyen Bektaş, “Biz siyaseti birilerine peşkeş çekmek için değil, haklının yanda olup hakkını vermek için mücadele ediyoruz” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;

“Milli Görüş Belediyeciliği, sarhoşun elinden şişeyi, kumarbazın elinden zarı ve katilin elinden silahı alarak müreffeh bir toplumu oluşturur.  Benim akrabam, tanışım,  partimden diyerek hizmet etmez, insan olan herkese hizmet eder. Çünkü insan hizmete layık bir varlıktır.”

ÇOCUK MU KANDIRIYORSUNUZ?

Of-İyidere arasına kurulacak olan lojistik merkez hakkında da açıklama yapan Bektaş, “Bayramlarda çocuklara şeker verip onları sevindirirler. Bunlarda her seçim döneminde çocuklara şeker verircesine bazı vaatlerde bulunuyorlar. Bu seçim döneminin şekeri de lojistik merkez oldu. Bunlar üç yıl önce Sürmene’de tersane yapacağız demişlerdi. Ne oldu? Hani tersane?” sorularını sorarak açıklamasına şöyle devam etti;

“Siz lojistik merkez kuracağız diyorsunuz.  Milletvekili seçimlerinde boy boy pankartları trenlerle süsleyen siz değil miydiniz? Hani tren? Aradan üç sene geçti, nereden geleceğine daha karar veremediniz.

Neden getiremediler biliyor musunuz?  Çünkü onların gücü ancak Tır garajı yapmaya yeter de ondan.

Lojistik merkez yapmaları için önce treni Rize’ye yada Trabzon’a getirmeleri lazım. Tren, kara, hava ve deniz yolunu uygun bir noktada buluşturup bütün hizmetleri transfer edebilecek yaklaşık 2 milyon gibi bir alana ihtiyaç duyulan bir merkez olması lazım. Bunun da imkânı olmadığı için sadece söylemleri boş söylemden ibarettir. Bu proje olsa olsa yerel seçimleri kazanmak için hazırlanan bir senaryo olur. “

Konuşmasının sonunda, adaylarının açıklandıktan sonra hemen şeytanların devreye gireceğini ifade eden Bektaş, “Siz bu şeytanları kovacaksınız. Seçmenlere de “Biz bir insanı değil zihniyeti sistemi seçeceğiz” diyeceksiniz. Kişilere davet değil fikirlere yanı davaya davet edeceksiniz. Bu sayede yerin altındakiler yerin üstündekiler ile birleşecek ve bu işi bitireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

MİLLİ GÖRÜŞÜN TEMELİNDE HAK ANLAYIŞI VARDIR

Siyasi konuşmaların sonuncusu yapan Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Vekili Dr. Mustafa Yılmaz, gündeme ilişkin bazı önemli açıklamalar yaptıktan sonra, Milli Görüş Belediyeciliği olarak belediye başkanlarından üç önemli özelliğin olması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;

“Biz Milli Görüşün bir partisi olarak seçilecek belediye başkanlarında, emanete ihanet etmeme, adam satmama ve ne pahasına olursa olsun Hak’tan ayrılmama özelliklerinin olmasını istiyoruz. Çünkü biz diğerlerinden farklıyız. Biz yaptığımız işi inanarak ve Rabbimizin emirleri doğrultusunda yapmaya gayret ediyoruz. Bundan dolayıdır ki Milli görüş bu güne kadar milletimiz hiç aldatmadı ve bundan sonrada aldatmayacaktır. Çünkü Milli Görüşün temelinde HAK anlayışı vardır”

İl Başkan Vekili Yılmaz, konuşmasının sonunda Belediye Başkan adayı olarak İrfan Saral’ı belirlediklerini ifade etti.

MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI YENİDEN DİKECEĞİZ

2009 yılı mahalli seçimlerinden günümüze kadar Milli Görüş Davası için mücadele verdiklerini belirten İrfan Saral, “Daha önce dalgalandırdığımız gibi Şimdi hep birlikte daha güçlü bir mücadele ile inşallah Milli görüş bayrağını yeniden İlçemize dikeceğiz” dedi.

BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUN ALTINA GİRİYORUM

Of Belediye Meclis Üyesi olarak 5 yıldır Belediyenin doğrularına destek yaptıkları yanlışlara da engel olmaya çalıştıklarını ifade eden Saral, “İl ve ilçe teşkilatımızın yaptıkları istişareler sonucu 2014 yılı Belediye Başkanlığı seçimleri için partimizi temsilen şahsımın başkan adayı olarak gösterilmesi ile ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimin bilincindeyim. Allah’ın izni ile bu itimadınıza layık olmak için elimden geleni yapacağıma huzurlarınızda söz veriyorum” diye ifade etti.

KAZANSAM DA KAYBETSEM DE BU DAVAYI TERK ETMEYECEĞİM

Belediyeciliğin ekip işi olduğunu söyleyen Saral, “Gerek teşkilatımız ve gerekse seçilecek meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışacağıma söz veriyorum. Bu şartlarda ben bu görevi üstlenmeye hazırım ve bunu en iyi şekilde başaracağımıza inanıyorum. Bu vesile ile beş yıldır devam eden birlikteliğimiz yeni seçilecek olan kardeşlerimizle daha uzun yıllar inşallah devam edecektir” diyerek sözlerine şu şekilde tamamladı; “Sizler beni tanıyorsunuz. Ben de sizleri çok yakından tanıyan bir kardeşiniz olarak belki size yaldızlı cümlelerle pembe tablolar çizemem. Ama şunu bilmenizi istiyorum. Ben milli görüş gömleğini giydim ve çıkartmama sözünü de veriyorum. Birileri gibi gömlek hala sırtımdadır diyerek milli görüş tabanına yalandan göz kırpanlardan değilim.  İlçemiz için canla başla çalışacağım ve bu çalışmalarımda adil olacağımı,  doğruluktan ayrılmayacağımı,  kazansam da kaybetsem de bu davayı terk etmeyeceğimi söz veriyorum”

Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral’ın konuşmasından sonra toplu fotoğraf çekimi yapılarak program son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.10.2013 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZGÜR 2013-10-23 22:17:19

yürüyün kim tutar sizi be..yolunuz açık olsun

Avatar
yakışır 2013-10-24 14:27:31

ağır başlı bi insan.bildiğimiz kadar da manevi yani iyi.mevlam hayırlı etsin ama ne olursa olsun diğer aday adaylarına ve karşı görüşlü zihniyete çatışma değil diyalog yapalım.

Avatar
Ahmet cevahir 2013-10-26 09:48:29

akp nin tüm adaylarından çok daha kaliteli bir aday. şimdi ben başkan adayından çok encümenlerini merak ediyorum.

Avatar
sevgi 2013-10-27 13:30:26

saadet partisi her dönemde aynımı yapacak biz erbakandan bunlarımı öğrendik kurbağayı ürkütmeden bataklık temizlenirmi o zaman neden kızıyosunuz tayyibe oda takiyye yaparak 12 sene milleti kandırmadımı şimdiki adayınızın milli görüşle zerre kadar ilgisi olmadığını sağır sultan biliyor üstelik geçen seçimde seçilemeyince partiyi ve namazı terkeden erdal saralın orda ne işi var eğer kabile demookrsasisi devam edecekse bizleri kullanmayın tüm saadetçilere milli görüşçülere ev ev ulaşarak saadet partisisni boykot etmelerini istiyeceğim yeter bu iki yüzlü siyaset

Avatar
süleyman kınay 2013-10-27 13:41:41

ateşten gömlek giydiğini söyleyen irfan saralın şimdiden havaya girmesi ilginç sanırım oda oktay saral gibi garajlarda bilet kestiği için liyakatlı ey oflu hemşerilerim hala ayıkmayacakmısınız belediye başkanlığına aday olanlardan çevre ve şehircilik bilgisi olanların yarıştığı bir seçim izlemek hakkınız değilmi ofa yakışmazmı bu ama yıllarca seçim zamanı oynanan tiyatro hep aynı sahne ve aktörler değişmedi şimdi irfan saralı ileri sürenler erbakan geleneğine misyonuna ihanet etmiyorlarmı şunu iyi bilin irfan kazanır kazanmaz kesinlikle parti değiştirecektir asla bunun dışında düşünce üretmeyin kendisinin milli görüş ve saadetle alakası yoktur parti rozetini bile takmakta zaman zaman imtina eden bu zata destek veren erdal saralın dururmunu iyi değerlendirin

Avatar
arif saf 2013-10-29 13:20:45

ateşten gömlegi boşuna giymessin sen vay kerata seni

Avatar
kilimur 2013-10-30 14:01:47

i̇rfan bey allah yar ve yardımcın olsun inşallah kazanırsın ama acizane görüşüm meclis üyelerini dikkatli secerseniz bu iş olur mesela ofun çok tanınmış simalarından hasan kataş, dursun abdullahoğlu, hasan karataş kazret,yamisalan,yaranoz, zaryoz,yavan ciheli ve çok yerden çok oy alir yillarca imamahatipte ögretmenlik milli egitim mudurlugu yapmis eski dyp li dursun abdullahogluda oyle çok sevilenler bence dusunun tabiki kentileri ne düşünür bi̇lemiyorum fakat meclis uyeleri önemli

Avatar
ARİFE TARİF 2013-10-30 14:58:38

arife tarif gerekmez ama başkan adayı hakkında uslubunu düzelt.

banner90