banner102

Bakan Bayraktar Dumlusu'da açılış yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Of Solaklı vadisinin turizmine katkıda bulunmak için Dumlusu köyü sahilinde yapılan turizm tesisinin sezona açılışını yaptı.

30 Nisan 2012 Pazartesi 09:51
Bakan Bayraktar Dumlusu'da açılış yaptı

Çevre ve şžehircilik Bakanı ErdoğŸan Bayraktar, Trabzon'un DoğŸa harikası olan Of-Uzungil arası Solaklı vadisi turizmine hizmet veren Dumlusu Köyü Dinlenme tesisinin sezon açılışŸını yaptı. Bakan Bayraktar, tesis sahibi Gazeteci şžemsettin ܖztürk’ü yöre turizme katkı sağŸladığŸından dolayı kutladı.

Oflu Bakan ErdoğŸan Bayraktar,Of-Uzungöl arasında yer alan Solaklı vadisi turizmine böyle bir tesisin hizmet vermesi beni memnun etti.Bu gibi tesislere daha çok ihtiyaç var.Vadinin turizmine hizmet etmek için ilk kapıyı ܖztürk açtı. Bölge turizmine ve ekonomisine katkı sağŸlamak için bu gibi tesislerin devamının gelmesini istedi.   

İşŸletmeci şžemsettin ܖztürk, Karadeniz bölgesi doğŸa güzelliğŸi ile  kırsal turizm konusunda ülkemizin pek çok yerine göre daha avantajlı bir konuma sahip, özellikle son yıllarda kırsaldan kente göçün giderek yaygınlaşŸtığŸından dolayı kırsal turizmin değŸeri daha da artmaktadır. insanların yıllar geçtikçe yeni arayışŸlara girme, yeni yerleri görme,yöre geleneklerini öğŸrenme ve köy kültürünü tanıma konusunda ciddi bir eğŸilimlerinin olduğŸunu görüyoruz.Bu yüzden bölgemizin turizmine bizde katkı sağŸlamak için gayret gösteriyoruz. Bu nedenle Bakanımızın tesisimizi ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden ܖztürk ,tesissin açılışŸını yapan Bakan Bayraktar’a hediyelik eşŸya olarak imalatını kendisinin yaptığŸı Kabe maketini hediye etti.

 

Of Dumlusu Köyü Dinlenme Tesisinin Turizm sezonu açılışŸına Bakan Bayraktar’ın beraberinde, Of İlçesi Kaymakamı Tuncay Sonel ,Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral,AKP Trabzon İl BaşŸkanı Adnan Gülnnar,İL ܖzel idari genel sekreter yardımcısı Nurettin TandoğŸan,Of Gürpınar Belediye BaşŸkanı Mehmet ܖztürk, ܇aykara TaşŸkıran Belediye BaşŸkanı Refik Albayrak,AKP Of İlçe BaşŸkanı Hakan TerzioğŸlu, AKP ܇aykara ilçe BaşŸkanı Temel şžimşŸek,İl genel Meclis üyesi Halim Kaya ve çok sayıda vatandaşŸ katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Kurt 2012-04-30 14:04:07

Sayın bakan bölgemizde sanayi yok, üretim yok, çay paraları bile tuz parası oldu. Üretim adına bişey kalmadı. Ne zaman bölgemize tesisler, fabrikalar açılacak? Bu yörenin insanları ekmek parasını kazanmak için ne zaman memleketinde iş bulacak? Ne zaman?

banner90