banner102

Başkan Murat Saral yeniden aday

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Of Belediye Başkanı olmak için AK Parti’den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

07 Ekim 2013 Pazartesi 19:51
Başkan Murat Saral yeniden aday

Of İlçe Başkanlığında düzenlenen törende başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzoğlu’na teslim eden Başkan Saral, “Of’ta kısa bir süredir Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Halkımızın ve teşkilatımızın öngörüsü ile birlikte aday adaylık müracaatımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylığımızı siz değerli teşkilat mensuplarımızın huzurunda sevgili ilçe başkanımıza sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda projelerinden bahsetmeyeceklerini belirten Başkan Saral, “Bugün başvuru için buradayız. Bugün projelerimizden bahsetmeyeceğiz. İnşallah adaylık sürecimizin ardından Of’umuza yakışır projelerimizi de halkımızla paylaşacağız” dedi.


İstişaresiz bir adım atmadığını belirten Başkan Saral “Yapımızda teşkilatçılık ruhu vardır. Gençliğimizden bu yana, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatımızın içinde olduk. Bir dönem belediyemizin Gençlik Meclisi Başkanlığı görevinde bulundum. Yaptığımız faaliyetlerimizde hem teşkilatçılığımızı hem de istişarelerimizi ortaya koyduk. İstişaresiz hiçbir iş yapmadığımızı bilirsiniz. İnşallah bundan sonra da yapacağımız tüm çalışmalarımızı istişarelerle yapacağız. Bu nedenle gerek Gençlik Meclisi Başkanlığımız, gerek meclis üyeliğimiz ve gerekse belediye başkanlığımız döneminde Of’umuza önemli hizmetler yaptık. Bu çalışmalarımızla birlikte edindiğimiz tecrübe ve birikimle Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Ofumuza hizmete devam edebilmek için yeniden adaylık başvurusu yapıyorum. Allahü Teala bizleri utandırmasın. Siyaseten çok güçlüyüz. Tüm imkanları Of için seferber edebilmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN SARAL’A TEŞEKKÜR
Başkan Saral’ın aday adaylık için başvuru yapmasından memnun olduklarını belirten İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ise “Of’ta yaşayan bütün kardeşlerimizin aday adaylığı hakkına sahip olduğu gibi sevgili başkanımız da bu hakkını kullanarak bizlere adaylık için başvurusunu yaptı. İnşallah adaylık sürecimizde daha çok aday adayının başvuru yapmasını bekliyoruz. Nihayetinde bu aday adayları içerisinde bir adayımız Başkan adayımız olacak. Adaylık sürecimizin tamamlanmasının ardından tüm teşkilat mensuplarımızın o adayımız için çalışacağını biliyorum. Tüm teşkilatım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum, Allah’tan hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadullah 2013-10-07 20:52:13

ha işte adamın hası bu.her işin bir erbabı vardır. yanı insan yönetme sanatı idarecılık okuyarak olmaz. o yaşanılarak öğrenılen ve de insanın doğasında var olan bır özelliktir. bu özellıklerde murat saral da mevcuttur. allah yolunu açık eder. ofa hayırlı olur inşş..

Avatar
tipi 2013-10-08 10:43:54

yau kaç yıldır belediye başkanı ne etti.namaz kılmakla başkan yada yönetici olunmaz.tm iyi bir insana benziyor ama yönetmek farklı bir şey.

Avatar
Faruk Keleş 2013-10-08 12:41:15

teşkilatçılık bu değildir!!
neden diye sorarsanız;
i̇slam dini öyle bir adaletli dindir ki, bir insanın nefs duyguları ön plana ister istemez çıktığı için başkan olmak ister. hatta daha da ilerisi en büyük koltukta oturmak ister. bu onun hizmet aşkı ile değil nefsi duygusu ile olur. buna kim hizmet aşkı derse desin bu yanlıştır. çünkü i̇slam davasında görev istenmez verilir.

Avatar
serhat 2013-10-08 20:49:12

tm bidaha gelirse garanti ofu adıyamana direk bağlar.

Avatar
murat saral doğru tercih olmaz... 2013-10-08 23:39:01

sayın murat saral adaylığını açıkladı hayırlısı derim,beraberinde sorular oluşturuyor bende acaba başkanlık için nasıl bir eğitim alt yapısına sahip, eğitim durumu ne derece belki insanları kucaklama ile sevgini saygını gösterip samimi duygular gösterebilir sayın murat saral lakin; başkanlık dendiği zmn o kişinin diğer vatandaşlardan bir farkı olmalı bunlar; eğitim, konuşması hitabı bilgi biriki ve devlet politikası ben bunları murat saral da görmüyorum onun başa gelmesi ofun geleceğini kör eder bu makam şov yeri değil hakkımızda hayırlısı...

Avatar
Yunus 2013-10-10 06:46:17

Murat başkanım Allah yolunu açık etsin sana Of'un ihtiyacı olduguna inanıyorum dürüstlüğün ve çalışkanlığından ödün vermediğini iyi bilirim mevlam yardımcın olsun

Avatar
kemal 2013-10-11 08:22:20

solaklı deresinin üstüne bir tane yaya köprüsü yapamadi hala..oy moy yok saaa.

Avatar
Ahmet cevahir 2013-10-12 09:43:58

3 yıldır başkanlık yapıyor ne etti ofa. Hiç bir faydası yok sadece gazetecilere yemek verdi kötü yazı yazmasınlar diye. Kaymakamlarla yemek yedi. Zenginlerle yemek yedi. Zavallı kesimle yüksek sesle konuştu durdu. Doğal gazcıların kuyularını 1,5 yıl sonra kapattırtmaya başladı. Sadece köprülere ışık koydu başka bir civi cakmadı kimse hikaye okumasın ofluya.

banner90