banner102

Bektaş: "Milli Görüş'ü Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermeyin"

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Nisan ayı son ilçe divan toplantısını ilçe binasında Erenler eski Belediye Başkanı Ömer Bektaş'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mayıs 2014 Cuma 17:39
Bektaş:
İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu Umre ziyareti için Mekke'de olduğu için Başkan Yardımcısı Tufan Soylu başkanlığında yapılan ilçe divan toplantısının açılış konuşmasını Başkan Yardımcısı Tufan Soylu yaptı.

Cuma namazı öncesi yapılan toplantıda konuşma yapan Erenler eski Belediye Başkanı Ömer Bektaş, Saadet Partisinin hafta sonu yapacak olduğu 5. Büyük Kongre için medyada yer alan ayrımcı haberlere karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek, "Milli Görüşçüler olarak bizleri, dostlarımız överse sıkıntı yok, fakat düşmanlarımız överse bu işte bir sıkıntı olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Çünkü hiçbir zaman Hakkın hakim olması için çalışanlara, Hakkın karşısında olanlar destek çıkmaz ve övmez."diyerek kongrede Milli Görüş'ü bölüp parçalamak isteyenlerin olabileceğine dikkat çekti.

Yerel seçimlerden de bahseden Bektaş, Milli İradeye sahip çıkma adına bu insanlar AK Partiye oy verdiğini söyleyerek, "Halkımız Gezi olayları ve 17 Aralık olaylarını Milli iradeye bir darbe olarak okuduğu için Başbakan'a sahip çıktı. Adnan Menderes'i astınız, Turgut Özal'ı zehirlediniz, Erbakan'ı evine hapsettiniz, Tayyip Erdoğan'ı size yedirtmeyeceğiz, anlayışı ile seçime gittik ve bu sonucu aldık. Bu atmosferde bu kadar oy almak büyük bir başarıdır." dedi.

Halkın her ne kadar AK Partiye teveccüh gösterse de Milli Görüş'ün bir devamı olarak görüp ona oy verdiğini iddia eden Bektaş, "Sayın Başbakanın söylemleri Milli Görüş, eylemi ise çok farklı. Biz uygulama istiyoruz söz değil. Yoksa illa biz gelelim biz yapalım da demiyoruz. Kendileri söylediklerinin gereğini yapsın destek verelim." diye ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.05.2014 17:50
Anahtar Kelimeler:
ömer Bektaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90