banner102

BİR FUTBOLCU KADAR OLMADINIZ!

Saadet Partisi Gençlik Kollarının her yıl düzenlediği genişletilmiş sahur programlarının bu yılki, İslam dünyasındaki katliamlardan dolayı buruk bir şekilde yapıldı. Trabzon'da yapılan programda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın,İslam liderlerine seslenerek sert eleştirilerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:38

 İsrail'in vahşice Gazze'ye saldırması ve masum Müslümanları öldürmesinden dolayı buruk geçen sahur programının ana gündemi İsrail'in vahşeti ve buna karşı tepki koymayan Müslüman yöneticilerin tavrı oldu.


Sahur programına Trabzon İlçe gençlik kollarının yanı sıra, çevre illerin Gençlik Başkanları da katıldı. 
Program Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlatıldı ve ardından programın ev sahipliğini yapan Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Ali Düğdü kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Gençlik Kolları genel Başkan Yardımcısı Salih Akyüz'ün de kısa bir konuşma yaptığı sahur programında Gençlik Kolları genel Başkanı Fatih Aydın yaklaşık yarım saatlik bir konuşma yaptı.

Fatih Aydın, İsrail'in Müslümanlara yönelik vahşetinden dolayı buruk bir program düzenlediklerini söyleyerek konuşmasına başladı. Her yıl aynı vahşetin devam ettiğini de hatırlatan Aydın, bu vahşet karşısında cılız kınamalarla tepki koyan Müslüman yöneticileri de samimiyetsizlikle suçladı.

KINAMA YARIŞINA GİRMİŞLER

Yeryüzünde Müslümanlara yönelik vahşetin her geçen gür arttığını söyleyen Aydın, "Müslümanlara karşı yapılan vahşetler karşısında, Müslüman Devletlerin liderlerine küresel güçler 'kınama edebiyatı' görevini vermişçesine kınama yarışına girmişler. Kınamakla bu zulmü durduracağını zanneden yöneticiler, eyleme sıra gelince küresel güçlerin dediklerini yapıyorlar. " dedi.

BİR FUTBOLCU KADAR OLMADINIZ

Ellerinden gelenin sadece kınamak ve yardım göndermek olduğunu da sözlerine ekleyen Aydın, "İsrail'in yaptığı vahşet karşısında duyarlılık gösteren bir futbolcu 2 milyon dolar yardım yaptığını söyledi. Fakat bizim hükümetin yaptığı yardım ise 1 milyon dolar. Aynı şekilde Sayın Başbakan'ın İMF'ye borcunun kalmadığını söyleyerek bir de hava atarcasına 5 milyar dolar borç verebileceklerini söylediler. Buradan Sayın Başbakana soruyorum; sizin nazarınızda İMF kadar Gazze'nin değeri yok mu? IMF'ye 5 milyon dolar gönderebiliyorsunuz da Gazze'ye neden 1 milyon dolar gönderiyorsunuz?" sorularını sorarak 'bir futbolcu kadar olamıyorsunuz' eleştirisini yaptı.

Sadece kınama ile ancak İsrail'in vahşeti artacağını söyleyen Aydın, "Maalesef bu güne kadar olduğu gibi bugünde bu vahşetler karşısında sadece kınamalar yapılıyor. Bundan dolayıdır ki onlar kınadıkça İsrail zulmünü artırıyor." diyerek İsrail'i durduracak herhangi irade göremediklerini söyledi.

MİLLETİN GAZINI ALIYORSUNUZ

İslam dünyasında Müslümanlara yönelik yapılan zulümler karşısında sert konuşmalar yapan Başbakanın milletin gazını aldığını iddia eden Aydın, "İsrail Müslümanlara karşı ne kadar işkence yapsa onlarla olan ticari anlaşmalarınızda herhangi değişiklik olmuyor. Hatta Sayın Başbakan'ın Davos çıkışı İsrail ile olan 1-9 miyar dolar ticari hacmimiz sonradan 2.6 dolara çıktı." diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Katil İsrail, Malatya Kürecik'ten aldığı istihbarat bilgileri ile Gazze'yi bombalıyor, iddiaları var. Aynı şekilde, İsrail jetleri, Mersin'deki yakıt depolarından yakıtlarını Müslümanları bombalıyor iddiaları karşısında  hükümetin sesi çıkmıyor.

ONLAR İSTEYİNCE KOŞA KOŞA, GAZZE'YE SIRA GELİNCE EDEBİYAT!

Amerika ve Nato denen Siyonizm kuruluşları bunlardan iş istediği zaman koşa koşa gidiyorlar, fakat Gazze meselesi olunca bunlar edebiyat yapmaktan öteye geçemiyorlar. Bunun için bir an önce İslam dünyasını bir araya getirerek İslam barış gücünü Gazze'ye göndermek zorundasınız. Aksi halde bu zulümler bitmeyecek aksine artacaktır. Bunun baş sorumlusu da sizler olacaksınız.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.07.2014 13:47
Anahtar Kelimeler:
Fatih Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer 2014-07-28 22:05:48

ya kardeşim sanki saadet partisi mücahit mi gönderdi.ya da hükümetin yapamadığı bir şey mi yaptı.neden israil yeri̇ne i̇srai̇le ses çikaran güçleri̇ eleşti̇ri̇p müslümanlarin i̇çi̇ne fesat sokuyorsunuz si̇zi̇ taki̇p etti̇kçe si̇zden şüphelenmeye başliyorum

Avatar
NECO 2014-07-28 22:07:37

ya si̇z hi̇ç özeleşti̇ri̇ yapamaz misiniz si̇zler hatasiz kul musunuz

Avatar
ADEM 2014-07-28 22:09:14

ya kardeşi̇m si̇zde yapilan yorumlari yayinlayacak cesaret bi̇le yok.nerde kaldi i̇srai̇le karşi gelmek

Avatar
MURAT 2014-07-28 22:10:58

saadet parti̇si̇ olarak si̇zde hi̇ç eksi̇k yok mu si̇zler sami̇mi̇ olsaydiniz mutlaka muvaffak olurdunuz

Avatar
KENAN 2014-07-28 22:15:15

saadet=hayal dünyasi
saadet=eleşti̇ri̇
saadet=karalama
saadet=gurur......sanki̇ en müslüman saadetci̇ler
akp= i̇nsan........hakkin ve halkin yaninda

banner90