banner102

Derdimiz Oy Değil, İslam'dır!

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları, haftalık periyotlarla gerçekleştirdiği ilçe taramaları programına bu hafta Of İlçesi ile devam etti.

04 Kasım 2013 Pazartesi 14:57
Derdimiz Oy Değil, İslam'dır!

 Of İlçesindeki ziyaretlerine Maraşlı Hasan Efendinin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyarak başlayan Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları üyeleri, ziyaretlerini Sıraağaç, Fındıkoaba, Uğurlu, Yemişalan, Ağaçbaşı ve Ballıca beldesi ile devam etti.

Çamlıtepe mahallesine de çıkan Gençlik Üyeleri Ali Soylu’nun kabrini ziyaret ederek Yasin-i Şerif okuyarak mezarı başında temizlik yapan babası ile de kısa süreli sohbet yaptılar.

Köy ve belde taramalarından sonra Of İlçesinde ziyaretlerini devam ettiren Gençlik Kolları üyeleri, belirledikleri gençleri çalıştıkları işyerlerinde ziyaret ederek kısa süreli sohbet yaptılar.

Of İlçe ziyaretleri hakkında açıklama yapan, Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Ali Düğdü, yaptıkları bu işin sıradan bir siyasi hareket ve çalışma olmadığını ifade ederek, "Gittiğimiz her yerde insanlar bizlere diğer siyasi partilerin seçim zamanlarında yaptığı çalışmaları yapıyormuş gibi bakıyor. Fakat birebir muhatap olduğumuzda sıradan bir siyasi hareket olmadığımızı net bir şekilde anlıyorlar. Çünkü biz insanlara yağdan-baldan bahsetmiyoruz. Biz İslam dini nasıl yaşanmalı ve bizler sonsuz nimeti bize bahşeden Yüce Mevla'mızı daha iyi nasıl anlayabilirizin hesabını yaparak çalışmaları yapıyoruz. Bizim şahıslarla herhangi bir çekememezliğimiz olmaz. Bizim derdimiz İslam'a uymayan fikirlerin karşısında durarak onları İslam’ı fikirlere döndürmektir.  Bunu da sadece gittiğimiz yerdeki insanları kurtarmak için değil, yeryüzünde yaşayan bütün insanlığı huzur ve saadete ulaştırmak için yapıyoruz." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.11.2013 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT KÜÇÜKİBRAHİMOĞLU 2013-11-06 12:53:57

allah razi olsun sizlerden..

Avatar
cemal 2013-11-06 23:57:40

tebrik ederim sizleri

Avatar
Zakkum 2013-11-09 05:12:37

Rabbim sizlerden razı olsun .yapmış olduğunuz çalışmalar meyvesini verecek inşaallah

banner90