banner102

Erdoğan: "T.C.'nin" kaldırılmasından haberim yok!

Başbakan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı kurumlarından T.C. ifadesinin kaldırılmasından 'haberim yok' diye konuştu.

20 Nisan 2013 Cumartesi 00:16
Erdoğan: "T.C.'nin" kaldırılmasından haberim yok!

TC A܇IKLAMASI
SağŸlık BakanlığŸı logosu ve bazı valilik tabelalarından T.C.'nin kaldırılması konusunda da ilk kez konuşŸan BaşŸbakan, ''Haberim yok. Ama bu karar alındıysa, arkasında durulmalıydı'' yorumunda bulundu. ErdoğŸan şŸunları söyledi: TC’nin kaldırılması olayından hiç haberim yok. Bursa’da valilik dediğŸimiz zaman Rusya-İngiliz valiliğŸi mi akla gelecek? İngiltere’de falan bu yerlerde sadece numara yazar. Ama bu karar alındıysa, arkasında durulmalıydı. Bu arada sosyal medyayı en az onlar kadar iyi kullanalım.

KARADENİZ'DE DESTEK AZ

Karadeniz'de de sürece desteğŸin diğŸer bölgelere göre az olduğŸundan şŸikayetçi olan ErdoğŸan, GüneydoğŸu'da yüzde 81, DoğŸu Anadolu'da yüzde 76 destek olduğŸunu vurguladı. ܇özüm sürecinin başŸta DoğŸu illeri olmak üzere birçok ilde olumlu karşŸılandığŸını belirten ErdoğŸan, "Büyük umuda yol açtı. Yatırımlar doğŸuda artıyor. İnsanlar gelişŸmelerden memnun. Bu süreçte kimseyle pazarlık yapmıyoruz. Bizim amacımız akan kanın durması. Ama muhalefet kanın durmasını istemiyor. Siyasetlerini buna göre yapıyorlar. Bu süreç iyi gittikçe onlar ne yapacaklarını bilmiyorlar. Panik halindeler. Korku siyaseti yapıyorlar. Ama halk artık bunların siyasetinin bittiğŸini görüyor" dedi.

''KAFA KARIşžIKLIğžI VAR''

Ak Parti Genel BaşŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik de toplantı sonrası yaptığŸı açıklamada, çözüm sürecine yönelik Ege ve Karadeniz bölgesinde kafa karışŸıklığŸı bulunduğŸunu, sürece daha az destek olduğŸunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet kuzey 2013-04-20 17:54:16

tayyib bey başta trabzonda büyük hüsrana ugrayacak başbakanın başkanlık sistemini getirmesine gerek yokki adam şike sürecinwe bile mudahil oluyor şikecileri kolluyor bir başbakan kendini bu duruma düşürmemeli

Avatar
mustafa şentürk 2013-04-24 15:48:46

hüseyin çelik önçe kendi yiyenlerini indirsin dağŸdan uyanık oflu hayal oldu öyle bir kadırılıyoki nenfaatler uğŸurunda ak partinin vagonları olan ooflular ?

banner90