banner102

İrfan Saral müjdeyi verdi!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Aralık ayı ilçe divan toplantısında konuşma yapan Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, gittikleri yerde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ve bu memnuniyetin çalışma azimlerini artırdığını ifade etti. İrfan Saral, seçimlerde Saadet Partisi ile Of'ta Milli Görüş belediyeciliğinin başlatılacağının altını çizdi.

18 Aralık 2013 Çarşamba 18:47
İrfan Saral müjdeyi verdi!

Of İlçe Teşkilatında yapılan ilçe divan toplantısına katılım yüksek oldu.

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Vahapoğlu, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sürekli yenilenen gündemlerle halkın oyalatıldığına dikkat çeken Vahapoğlu, "Bu suni gündemlere aldanmamak için mutlaka şuurlu yayın organlarını takip etmek zorundayız. Aksi halde çok hızlı değişen gündemlere aldanır, Milli ve Manevi değerlerimizden hızla uzaklaştığımızı fark edemeyiz. Allah korusun bu şekilde giden bir gemiye dur demek için mücadele etmezsek, gemiyle birlikte batmanın yanında, batmasına sebep olanlardan oluruz." dedi. Vahapoğlu, Önümüzdeki seçimde Saadet Partisinin Ülke genelinde Belediye başkanlıklarını kazanması halinde, samimi Müslümanların sevineceği ve siyonizmin üzüleceğini dile getirerek sözlerini tamamladı.

Başkan Vahapoğlu'nun konuşmasından sonra kürsüye çıkan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, önümüzdeki yerel seçimlerin galibinin Milli Görüş olacağını iddia etti.

Saral, ziyaret ettikleri yerlerde kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, bu ilginin karşılığını ter dökerek vereceklerini ifade etti.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ OF'A GETİRECEĞİZ

Gösterilen ilginin kendilerine daha fazla çalışma azmi verdiğini de sözlerine ekleyen Saral, "Milli Görüş Belediyeciliğini Of ilçesine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile bir programdan çıkıp diğer programa gidiyoruz. Gittiğimiz her yerde de çok güzel ilgi ile karşılaşıyoruz. Bize gösterilen bu ilgi bizim çalışma azmimizi artırdığı gibi bize düşen sorumluluğu da bir kat daha yükseltmektedir. Bundan dolayı bizim bu dava yolunda döktüğümüz terler karşılığını bulacak ve bu karşılık halka yansıyacaktır." dedi. Saral, 2014 yerel seçimlerinin galibinin kendileri olacağına en kalbi duyguları ile inandığını ifade ederek sözlerini tamamladı.

BÜTÜN ÇALIŞMALARI ALLAH(CC) RIZASI İÇİN YAPMALIYIZ

Toplantının son bölümünde ilçenin önde gelen kanaat önderlerinden Süleyman Akyüz hocaefendi, bize düşen en önemli görevin takva sahibi olduğunu ifade ederek, "Müslümanlar olarak bizlerin en önemli görevi kalbimizdeki imanımızı kontrol etmektir. Sadece kontrol ile kalmayıp zedelenmemesi için elimizden geleni yapmalıyız. İmanımızın zayıflaması halinde, bütün azalarımız bu zayıflıktan istifade ederek harama doğru yol almaya başlayacaktır. Sadece yol almakla kalmayıp haramları helalmiş gibi görmeye ve Allah (cc)korusun inkara kadar bu durum gidecektir. Bundan dolayı yaptığımız bütün çalışmaları Allah(cc) rızası için yapmalıyız." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.12.2013 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem sefer 2013-12-19 11:18:45

artık partiler ittifak etmeli saadet partisi bağımsız türkiye partisi büyük birlik partisi demokrat partisi el ele vermeli

Avatar
tahsin 2013-12-19 13:29:18

milli görüş çatıdır.kim gelirse gelsin....kapımız açıktır.

banner90