banner102

İSLAM BİRLİĞİ DERDİ İLE DERTLENMELİYİZ!

Saadet Partisi Of İlçe Divan Toplantısında konuşan Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, en büyük derdimizin 'İslam Birliği' derdi olması gerektiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2015 Pazar 09:12

 Her ay düzenli olarak düzenlenen ilçe divan toplantılarının Kasım ayı divan toplantısına GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli ile il Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşma yapan GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, "Kendi dertlerimizi bir kenara bırakarak İslam Birliği derdi ile dertlenmeliyiz. Çünkü gidişat iyi değil, ülkemiz ve İslam coğrafyası her geçen gün zalimler tarafından kan gölüne döndürülüyor. Bunun için bir an önce İslam Birliği kurulmalı ve bu zulümler ortadan kaldırılmalıdır." dedi.

BU KADAR DA SAFLIK OLMAZ!

Zulmü gerçekleştirenler ile aynı masada oturulmasının doğru olmadığını sözlerine ekleyen Düzenli, "Dünyayı kan ve gözyaşına gölüne çeviren şer güçler, zulümlerini gizlemek için özellikle İslam devletleri ile bir araya gelerek demokrasi adı altında zulümlerini gizlemek istemektedirler. Maalesef İslam ülkelerinin Müslüman yöneticileri de onlara kanarak aynı safta yer aldıklarını ve dünyaya beraber yöne verilmesi gerektiğini söylüyorlar. Bu kadar da saflık olmaz! Zalimler ile aynı masada oturmanın bile düşünülemeyeceği bir ortamda aynı safta yer almak ve kanlı ellerine destek vermek saflığın en büyüğü olmaz mı?" sorularını sorarak Müslüman ülke yöneticilerini dünya Müslümanları ile birlik olmaya davet etti.

GAYEMİZ KURU MUHALEFET YAPMAK DEĞİL

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ise yaptığı konuşmada, dertlerinin ülkemiz ve bütün insanlığın saadeti olduğunu ifade ederek, iş olsun diye yanlışları eleştirmediklerini söyledi. Vahapoğlu, "Biz Milli Görüş neferleri olarak bütün insanlığın saadeti istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Gayemiz kuru muhalefet yapmak değil, Hakkı ve hakikatleri haykırarak yapılan yanlışları güzel bir dille ortaya koymaktır. Kimseyi karalamak, yermek veya hakaret etmek gibi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz kan ve gözyaşı içinde olan bütün dünya mazlumlarıdır. "diyerek yaptıkları çalışmaların önemine dikkat çekti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.12.2015 09:16
Anahtar Kelimeler:
Dursun Ali Düzenli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
idris bacaksız 2015-12-20 10:45:18

selam şimdi doğruyu konuşalım ak parti hükümeti sizin içinizden çıktı şimdi niçin eleştiriyorsunuz yanlış olan dedir tek sizmi doğruları söylüyorsunuz kuran okuyan ezan okuyan diyer ülkelere kafa tutan cumhur başkanımız var daha ne istersiniz çalışmalarımızı kıskanmayın

banner90