banner102

İslâm Âlemi adına hayırlı olsun!

Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi öncesi Yüksek İstişare Kurulu tarafından açıklanan Genel Başkan adayı ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, 'Adayımız inşAllah İslâm Âlemi adına hayırlı olur.'dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ekim 2016 Salı 08:59
İslâm Âlemi adına hayırlı olsun!
Genel Başkan adayının açıklanması ve 6. Olağan Kongre ile ilgili kısa bir yazılı açıklama yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, "Saadet Partisi olarak ülkemizde ve dünyada huzur ve barışın tesisi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda partimizin Çelikleşme ve yeni hamle ile yapacağı 6. Olağan Kongre öncesi Yüksek İstişare Kurulumuz tarafından açıklanan yeni genel başkan adayımızın başkanlığında mevcut Genel Başkanımızın ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yer alacağı çelikleşme ile birlik ve beraberlik içerisinde bütün İslâm Âlemi adına hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." dedi.

BÜYÜK KONGREYE DAVET

6. olağan Kongre için 30 Ekim'de Ankara'da olacaklarını sözlerine ekleyen Vahapoğlu, "Partimizin çelikleşmesi adına yapacağımız kongre için 30 Ekim'de Of İlçe Teşkilatı, Gençlik Teşkilatı ve bütün Milli Görüş sevdalıları ile Ankara'da olacağız. Of İlçe Teşkilatı olarak Cumartesi akşamı ilçe binası önünden otobüsler hareket edecektir. Kongreye bütün halkımızı davet ederek, iştirak etmek isteyenlerin en geç 28 Ekim Cuma gününe kadar Of İlçe Teşkilatına bilgi vermeleri gerekiyor. "diyerek 6. Olağan Kongrenin tüm Müslümanlar ve mazlumlar adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.10.2016 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90