banner102

Kaptanoğlu Başkanlığını Tazeledi!

CHP Of İlçe Başkanlığı ertelediği İlçe Kongresini 21 Kasım Cumartesi günü Of Belediye Konferans Salonunda Gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Kasım 2015 Pazartesi 12:44

7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerinden dolayı ertelediği Of İlçe Kongresini gerçekleştiren CHP Of İlçe Başkanlığı, kongreye tek liste ile girerek mevcut başkan Fahri Kaptanoğlu'nu yeniden başkan seçti.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongreye CHP İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, İl Başkan Yardımcısı Reşit Saral, Maçka, Araklı, Sürmene, Yomra, Arsin, Çaykara, Hayrat ve Köprübaşı İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kongreye İl Başkanı Güzide Önsel Uzun'un Başkanlığında Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

FAŞİST VE DİKTA YÖNETİM!

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, partisine bağlılığını gösterme adına  1987 yılından günümüze kadar bu partinin emrinde çalıştığını söyledi. Kaptanoğlu, "CHP Of Örgütü olarak elimizden gelen çalışmaları yapma gayretinde olduk. Parti için demokrasinin işlemesi için verdiğimiz mücadeleler başarı ile sonuçlandı. Aynı şekilde ülkemizin de faşist ve dikta AKP hükümetinden kurtulması için mücadelemizi devam ettireceğiz."dedi.

SALONLAR ARTIK DOLMUYOR

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Trabzon Milletvekili aday adayı eğitimci Ferda Kudunoğlu, partisinde yanlış bir yöntem uygulandığını ve bundan dolayı kadın ve gençlerin partilerine gelmediğini iddia etti. Kudunoğlu, "Salonlarımız artık dolmuyor, kadın ve gençlerimizin sayıları artmıyor. Bu sorunların nedenlerini birlikte araştırmalı ve çözümler üretmeliyiz. " diyerek parti içi meselelerin dışarıda konuşulmaması gerektiğini ifade etti.

PARTİMİZ OY SAYISINI MUHAFAZA ETMİŞTİR

İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, Ak Parti hükümetinin önceden olduğu gibi şimdide faşist yönetimlerine devam ettiğini söyleyerek, "Partimiz son seçimlerde oy sayısını muhafaza etmiştir. Trabzon'da bize 80 bin oy veren seçmenimiz var. Bunu çekemeyenler devletin tüm olanaklarını kullanarak üzerimize geldiler ama başaramadılar." diyerek  parti bayraklarındaki altı okun anlamının her üyeye anlatılması gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listenin olduğu seçimlerde parti yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il delegeleri seçimi yapıldı.

İlçe Başkanı : Fahri Kaptanoğlu

Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine;

Ahmet Gürdamur, Ahmet Korkmaz , Barış Akyüz,  Bülent Saral, Cafer Beykoz, Erdoğan Tursun, Fazlı Yavuz, Hasan Ayaz, Niyazi Yar, Sevim Keskin, Semahat Sarıalioğlu ve Yener Kılıç

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Celal Er, Hasan Yılmaz, Hayrettin Aydın, Kamuran Şahin, Kemal Keleş, Mahmut Özcan, Muharrem Yılmaz, Niyazi Ulu, Selçuk KansızSuat Saral, Şenay Akyüzlü ve Yüksel Abdik

İl Delegeleri;

Barış Akyüz, Cafer Beykoz, Fahri Kaptanoğlu, Ömer Lütfi Sarıalioğlu, Reşit Saral, Sabit Yaşar Uzun, Semahat Sarıalioğlu ve Süleyman Sırrı Ayazoğlu

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.11.2015 18:07
Anahtar Kelimeler:
Fahri Kaptanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90