banner102

Kavga İle Ülke Yönetilmez

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Nisan ayı İlçe Divan Toplantısını partililerin katılımı ile ilçe teşkilatında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mayıs 2016 Salı 00:31
Kavga İle Ülke Yönetilmez
Toplantının açılış konuşmasını İlçe Sorumlusu ve İl Başkan Yardımcısı Musa Gözütok yaptı. Yaptığı konuşmada teşkilat için yapılması gereken konulara değinerek açıklamalar yapan Gözütok, ülke gündemi ile ilgili de kısa açıklama yaptı.

Gündemlerin sürekli değiştirilerek asıl gündemden uzaklaştırıldığımızı söyleyen Gözütok, "Ülkemizin gidişatı maalesef sevindirici değildir. Ülkemizi yönetenler, bu olumsuz gidişatı gizlemek için sürekli suni gündemler üreterek asıl gündemi saklamaktadırlar. Bunu da, kendi çıkarları için hükümete yalakalık yapan medya aracılığı ile yapmaktadırlar. Bunun için her teşkilat mensubunun mutlaka Milli Gazete okuması gerekiyor. Aksi halde bu suni gündemlerin içinde bizlerde boğulur gideriz. "dedi.

İl Başkan Yardımcısının konuşmasından sonra söz alan Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, "Ülkemizin sorunlarının çözüleceği yer olan TBMM'nin, doğudaki kargaşa ortamını aratmadığını üzülerek görmekteyiz. Neredeyse her önemli meselede Milletvekilleri arasında, ya sözlü yada fiili kargaşa meydana geliyor. Çıkar ve menfaatlerin ön planda tutulduğu bir meclisten sağlıklı karar çıkması düşünülemez." diyerek kavga ile ülkenin yönetilemeyeceğini söyledi.

Bu milletin asıl sorununun dokunulmazlık olmadığını da sözlerine ekleyen Vahapoğlu, "Ülkemizin en önemli meseleleri olan terör, ekonomi, ahlaksızlık ve dış politika sorunları dururken, dokunulmazlık meselesini görüşmek bu milletle alay etmeye benzer. Üstelik sıradan bir meselelerde dahi doğru dürüst sağlıklı görüşme yapamazken, kendi çıkarlarınız için nasıl görüşeceksiniz? Olsa olsa sizin her zaman yaptığınız gibi kavga ederek görüşür ve sonuca bağlamadan ayrılırsınız." diyerek meclis görüşmelerindeki sorunları dile getirdi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.05.2016 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90