banner102

Koray Aydın Of Bölümlü'den AKP'ye yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın seçim çalışmalarına Of'un beldelerinde devam etti.

30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:33
Koray Aydın Of Bölümlü'den AKP'ye yüklendi
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın seçim çalışŸmalarına Of'un beldelerinde devam etti. Cumapazarı Dernekpazarı ve Bölümlü Belediye BaşŸkanları ile görüşŸtü, esnafı gezdi 12 Haziran seçimleri için destek istedi. Belde ziyaretlerinde yoğŸun ilgiyle karşŸılaşŸan eski bakan Aydın Bölümlü belde teşŸkilatının açılışŸında konuşŸtu.

Aydın, "Bu hükümet döneminde işŸsizlik oranı, biz devrettiğŸimizden yüzde otuz daha fazla. İşŸsizlik oranı yüzde onüç diyorlar.Bu ne demek işŸsiz sayısı yüzde ottuz arttı demek. Ekonomi iyi, işŸler tıkırında, herkesin on bindolar geliri varmışŸ ortalama, bu işŸsizlik ordusu nerden doğŸdu o zaman, bir sorgulayın kafanızda bunu.şžöyle bir etrafınıza bakın, işŸsizleri bir görün baktılarki bu işŸsizlik Trabzonda büyük bir dert, falancı işŸ adamı gelecekmişŸ Trabzona Trabzonun işŸsizlik problemini çözecekmişŸ Akp li arkadaşŸlarımız, hayırlı uğŸurlu olsun güle güle kullanın, dört sene sonra görüşŸürüz sizinle, Trabzon'a gelen işŸ adamları Trabzona ne yapmışŸ konuşŸuruz. Bunların hepsi seçim öncesi vatandaşŸı kandırmak için palavradır. Ben bu hikayeleri dinlemem" dedi.
 
 
Aydın; "Herkes çıkacak ne yaptığŸını ne yapacağŸını adam gibi anlatacak. Elbetteki her partide olan arkadaşŸlarımız en az bizim kadar değŸerli, kıymetli insanlardır onu biliyorum.Siyeset gerçekler üzerinden yapılır. VatandaşŸa hayal satmak yanlışŸtır, hayal satarsan sonra gerçeklerle yüzleşŸirsin. Nasıl yüzleşŸirsin, bakın sayın bakanımız Faruk ܖzak yüzleşŸti. Trabzon'da rahat gezemiyor, herkese işŸ, aşŸ sözü verirsen, böyle AKP'nin seçim bürolarına hapsolursun. İşŸ, aşŸ sözü verdiğŸin adamlar sokaklarda önünü keser, hani bana sözverdiydin ne oldu derler sana.



Gerçeklerle yüzleşŸmek budur. Siyaseti gerçekler üzerinden yapacaksın sayın bakan. DeğŸerli arkadaşŸlar ben size şŸunu söyleyebilirm, cenabı Allah imkan verirse, fırsat verirse, biz bir yerde bir görevde önemli bir yerde sorumluluk üstlenirsek, geçmişŸte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın işŸaretidir" dedi.
 
Kuzey Ekspres

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90