banner102

NE YAPMAK İSTEDİNİZDE ANAYASA ENGEL OLDU?

Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatının her ilçede ayrı ayrı gerçekleştirdiği genişletilmiş İlçe Divan toplantılarının bir ayağı da Of İlçesinde gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, hükümete seslenerek 'Siz ne yapmak istediniz de, size anayasa engel oldu' dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Aralık 2016 Perşembe 17:55
NE YAPMAK İSTEDİNİZDE ANAYASA ENGEL OLDU?

 Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen programa İl Başkanı Cevat Kurt'un yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

İSLAM BİRLİĞİ'NE ENGEL OLAN NE?

Yapılan genişletilmiş İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan il Başkanı Cevat Kurt, ülkemizin ve dünyanın kan ve gözyaşı bataklığı içinde olduğunu ifade ederek, "Ülkemiz ve dünya kan ve gözyaşı altında iken iktidar sahiplerinin çıkıp anayasa ve başkanlık  sistemlerini gündeme taşıması başlı başına bir sorundur." diyerek iktidar sahiplerine şu soruları sordu:
"14 yıldır Vatandaşlarımızın derdine derman olmak istediniz de size anayasa mı engel oldu.
Başkanlık sistemi yok diye mi ülkemizdeki terör sorununu çözemediniz?
Faiz sistemini kaldırıp Adil Ekonomik düzeni kurmak istediniz de anayasa mı engel oldu?
Rahmetli Erbakan hocamız gibi işçiye, memura, emekliye yüzde yüzün üstünde zam vermek istediniz de anayasa mı engel oldu?
Rantçıların, hortumcuların, hırsızların ve sömürücülerin ocağını söndürmek istediniz de size anayasa mı engel oldu?
İslam Birliğini kurmak istediniz de başkanlık sistemi yok diye mi kuramadınız?
Terör devletleri ile stratejik ortaklığı başkanlık sistemi yok diye mi yaptınız?" sorularını sorarak ülkeyi yönetenleri halkın gerçek sorunlarına kulak vermeye davet etti.

MEVCUT SİSTEMİ KÖKTEN DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Mevcut sistemin kökten değişmesini istediklerini söyleyen İl Başkanı Kurt, "Bizler Milli Görüş neferleri olarak ülkemizdeki mevcut sistemin kökten değişmesini istiyoruz. Sistemi onarmak değil, gerçek manada Adil  bir sitemin gelmesi için mücadele ediyoruz. Ancak 14 yıldır iktidarda olanlar maalesef kokuşmuş medeniyeti olan Avrupa'ya yaranmak için inancımıza ve medeniyetimize aykırı kanunlar koydular. Gönül rahatlığı ile onlara benzemek için çalışmalar yaptılar. Oysa çare bunların yaptığı değil, özümüze dönmek ve Adil Bir Düzeni kurmaktı. " dedi.

İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ise yaptığı kısa konuşmada, Milli Gazete'nin önemine değinerek, Müslümanların derdi ile dertlenen tek gazete olduğunu söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.12.2016 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal Parlak. 2016-12-15 18:33:19

Bu iktidar milli görüşün taleblerinin %90 ini gerçekleştirdi..! Sayin il başkanı madem anayasa engel değil sistemi neden değişiyor ?

banner90