banner102

Numan'dan sonra Soylu'da AK Parti yolunda

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ak Partiye davetlerini Süleyman Soylu ile devam ettirdi

01 Eylül 2012 Cumartesi 20:32
Numan'dan sonra Soylu'da AK Parti yolunda
Eski Demokrat Parti Genel BaşŸkanı Oflu Süleyman Soylu BaşŸbakan ErdoğŸan'ın teklifine sıcak bakarak Ak Parti yolunda olduğŸunu gösterdi.

Haliç Kongre Merkezinde BaşŸbakan ErdoğŸan ile görüşŸen ve 30 Eylül'deki Kongrede Ak Parti saflarına katılması kesinleşŸen DP Eski Genel BaşŸkanı Süleyman Soylu, görüşŸme ile ilgili olarak ilk kez konuşŸtu.

Hürhaber'den M. Fatih Gediman'ın haberine göre; Soylu, ErdoğŸan ile yaptığŸı görüşŸmede iç ve dışŸ politikadan söz edildiğŸini belirtirken, Türkiyenin demokratikleşŸmesi ve zenginleşŸtirilmesinden başŸka bir istekleri olmadığŸını vurguladı. 

Soylu şŸunları söyledi:

"Tarihi bir kişŸilik olarak Sayın BaşŸbakan'ın Türkiye'deki en güçlü siyasi organizasyon olan Ak Parti'nin ve en tecrübeli kadrolarının bu davetinden, teveccühünden elbette büyük onur duydum ve bu daveti kabul ettim. Bizim için millete hizmet kapısı açılmışŸ oldu"
 
Sabah

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2012-09-01 20:45:00

Gidenlere kendi açısında yeni yerlerinde ve yollarında hidayet diliyorum. Bu ve benzeri liderleri sözleri ile çelişip kısa zamanda sözlerinin hatta yeminlerinin tersini yapmalarını işitince Yaratanıma sonsuz şükürler ediyorum. Ne büyüksün Yarabbi, bizlere bu davada bu kadar çelme takılmasına rağŸmen sapma ve değŸişme yaşatmadın. Bu büyük imtihanı inşallah ne büyüklerimize nede küçüklerimize bir daha yaşatmaz. Yoksa büyük konşmuyorum bu imtihan zordur belki de bunların yerinde olsak bizde geçemeyebilirdik. Onlar adına üzülüyorum. Mevlam hidayet nasip etsin.

Avatar
Faruk Keleş 2012-09-01 22:18:27

Sırada hidayeti kararanlar var kim olacak. Ya Allah Zülcalal aşkına hiç akletmezmisiniz? Sayın Numan bey ve Soylu'nun AK Partiye karşı kısa zaman önce söylemlerini hiç mi duymadınız? Bu kadar da değŸişim olumur. Bunların Siyaseti kirletme hakları varmı? Ondan sonra yeni nesil siyaset işte budur diyor ve lanet okuyor. Ne hakkınız var buna. 40 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz diye gerici yobaz olduk! (Elhamdülillah) Ama bunlar iki gün önce dediklerini yaladılar (Adam!) oldular öylemi. Allah Zülcelal Hazretleri bizleri böyle adamlıktan korusun. Bu şekilde olanlara da destek verenlerden bizleri eylemesin. Amin

Avatar
of-trabzon-ALMANYA=61 2012-09-01 21:43:37

sırata kim var? sakın AKP ye tenezzül etmeyin......AKP nin kimseye ihtiyaci yokdur zaden gelecek seçimde AKP yüzde 58 oy garandi alacak...siz kendinizi düşünün.

Avatar
EMRE 2012-09-03 12:26:39

Herkes hidayet dilemeye başlamış. Asıl Alla size hidayet versin. LJıkarın kafanızı kumlardan bakın dünyada neler oluyor. Kendinize hayrınız yok bari insanlarla boş boş konuşup uğŸraşmayın. Saldık sizi kendi halinize.

Avatar
of-trabzon-ALMANYA=61 2012-09-04 22:11:33

biz 2.ligden futbolculari aliyoruz?? MALİYETİ ucuz olur??.beyaz gruptan aldik sarı gruptan aldik simdi uğŸrasiyorlar KİRMİZİ gruptan almaya??.

Avatar
AKYILDIZ 2012-09-10 14:10:29

NERDE BİR KOKUŞMUŞ SİYASETCİ VARSA AKP CÖPLÜGÜNE GİDİYOR D

Avatar
OF-TRABZON-ÇAYKARA=61 2012-09-10 20:32:44

siz AKP nin cöplüğŸüne bile giremezsiniz AKP nin cöpü sizden cok taha değŸerlidır,insanların kararı geçerlidir senin ve sizin deyil,siz ancak boş boş konusmasını bilirsiniz siz boş olmasaydınız MÜŞLÜMANLAR sizi TBMM ye davet ederdi AMİN.

banner90