banner102

Of'tan Ankara'ya Büyük Kongre seferi

Partilerinin genel merkezdeki kongresi için yola çıkan Saadet Partisi Of ilçe teşkilatına mensup Milli Görüşçüler, Of terminalinden hareket etti.

16 Temmuz 2011 Cumartesi 18:44
Of'tan Ankara'ya Büyük Kongre seferi
Partilerinin genel merkezdeki kongresi için yola çıkan Saadet Partisi Of ilçe teşŸkilatına mensup Milli GörüşŸçüler, Of terminalinden hareket etti.

İlçe BaşŸkanı M. Celal VahapoğŸlu başŸkanlığŸındaki kafilede iki otobüs yeraldı. Gençlik kollarına mensup partililerin de içinde bulunduğŸu kafile saat 18:00'de yola çıktı. Yarın saat 07:00'da Ankara'da olması beklenen kafilenin kongrenin ardından yola çıkıp pazartesi sabah Of'a ulaşŸması bekleniyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asker salih 2011-07-17 11:30:32

selamun aleyküm ve rahmetullah ...
hocalarım amcalarım abilerim !
nusretle gidip zaferle dönersiniz inşaellah ... rabbim en hayırlı şekilde MERHUM ERBAKAN HOCAMIZIN tesis ettiğŸi şekilde saadet partimizin devamını milli görüşüün ilel ebet en başarılı şekilde devam edeceğŸi kadroyu nasip eder inşaellah ... rabbim milletimize de uyanmaklar nsip edr inşaellah ...
ofun nabzına selamlar
TÜM MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI GÖNÜLLERİNE KAZIYANLARA SELAMLAR SELAMLAR...

banner90