banner102

Özçelik: Tüm hücrelerine kadar yolsuzluğa batmışlar!

Of eski Belediye Başkanı ve Ak Parti İstanbul milletvekili Oktay Saral'ın TBMM'de CHP'li Tercan ile yumruk yumruğa kavga etmesi CHP Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik tarafından tepkiyle karşılandı.

23 Ocak 2014 Perşembe 23:19
Özçelik: Tüm hücrelerine kadar yolsuzluğa batmışlar!
CHP Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik Oktay Saral'ın TBMM'de çıkardığı kavganın Of'un  kamuoyunda oluşturmaya çalıştığı olumlu algıya darbe vurduğunu belirterek Saral'a her kesimden tepki gösterilesi gerektiğini belirtti. 

Açıklamasında hukuku yoksaymanın arkasından gelen şiddetin ve suçüstü yakalanmanın getirdiği hırçınlığı vurgulayan Özçelik, AKP'yi tüm hücrelerine kadar yolsuzluğa batmakla suçladı.

Erdal Özçelik basın açıklamasında şunları aktardı:

Son aylarda ülkemizde yaşanan siyasi gelişmeleri büyük bir endişe ile izlemekteyiz. Bunun yanısıra ilçemiz kökenli iki siyasetçinin yolsuzluk ve kaba kuvvet kullanmak gibi eylemlerle ülke gündemine oturmasından derin bir üzüntü duyduğumuzu belirtmek istiyorum. 

Yolsuzluk iddiaları, bu iddialara karşı hukukun yok sayılması beraberinde şiddet uygulanmasına kadar varan bir yönetememe durumunu ortaya çıkarmıştır. AKP politikaları ülkemizi bir kaosa doğru sürüklemektedir. Bir tarafta tüm hücrelerine kadar yolsuzluğa batmış siyasi iktidar, diğer tarafta suçüstü yakalanmış olmanın vermiş olduğu hırçınlık. Bizler suçüstü yakalanmalarından en azından utanacaklarını beklerken, müthiş bir pişkinlikle saldırganlaşmışlardır. İlçemizde iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış Sn. Oktay Saral'ın Genel Başkan Yardımcımız Sn. Bülent Tezcan'ı darp etmesi bu kapsamda değerlendirilmeli ve tüm siyasi partilerce kınanmalıdır. Mecliste gösterilen bu tavır, siyaseten söyleyecek sözü olmayanların başvuracağı tavırdır. Sayın vekilin Mecliste söyleyecek sözü kalmadığı açıkça ortadadır. Bununla birlikte İlçemizin oluşturmaya çalıştığı algıya da büyük darbe vurmuştur. 

Saygıdeğer halkımız;

Ne ilçemiz ne de ülkemiz bu düzeyde siyasetçileri hak etmemektedir. 30 Mart akşamı, bu mahalle kabadayısı tarzı üçüncü sınıf siyasetçilere en güzel yanıtı sandıkta vereceğinize inancımız tamdır. 
Daha yaşanabilir bir ülke ve dünya özlemiyle hepinize saygılar sunarım. 

Erdal ÖZÇELIK 
CHP Of İlçe Başkanı 

Son Güncelleme: 23.01.2014 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. 2014-01-24 00:07:09

neden kınamak???....oktay be'ye kızmaya hakkimiz var amaaa kınamak yok,sanki chp'li kardeşimizin hiç mi suçu yok??? 2 saat küfür etti hiç mi suçu yok.

Avatar
oflu 2014-01-24 10:11:53

dinime söven müslüman olsa.......

Avatar
sami abi 2014-01-24 12:55:14

Oftan bula bula bunu mu buldunuz en akıllı.başka vekil bılamadınız mı.bundan çoban olur. Anca

Avatar
vatandaş 2014-01-24 13:05:06

oktay bey recebin gözüne girmek için bütün ofluları lekeliyo lanet olsun tarzlarına

Avatar
kamil kılıç 2014-01-24 15:39:44

oktay saral aziz nesinin zübük romanındaki kahraman gibi oftan çıktı of soyulmaktan kurtardı ama onun misyonu ülkeye çöreklenmiş herşey bu işlerin uatasına şirin gözükmek için yazıklar olsun of buna layık demekki bu adamlar bizim sırtımızda yükseldi öncekiler ve sonrası hep aynı ülkeme virüs gibi bulaştı

Avatar
oflu 2014-01-24 21:10:46

Oflu bu

Avatar
taner seymen 2014-01-26 15:16:14

sayın başkana sormak lazım acaba kendisine bu kadar hakaretler yapılsa ne yapardı sayin vekil oktay saral az bile yapmiş sayın özcelik gecti o eski devirler askeri arkanıza alarak milleti yok saydınız devirler bitti herkez azından cıkana dikkat etcek siyaset insanların kişilik onur ve haysıyetine yönelik yaparak olunuyosa cevabı tabiki böyle olur onun için ağzından cıkanı kulağın duysun

Avatar
osman şaşmaz 2014-01-26 22:29:41

bir dönem daha millet vekili olama hakki kazandı bu son olaydan dolayı sayın oktay saral akp ıstanbul millet vekili adayı olma şansı kazandı başbakan tarafından örnek millet vekili unvanı kazandı saygılarımla

banner90