banner102

Saral; “EN BÜYÜK GAYEMİZ ADİL OLMAKTIR“

Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, İlçe başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fındıkoba'daki kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

22 Kasım 2013 Cuma 22:13
Saral; “EN BÜYÜK GAYEMİZ ADİL OLMAKTIR“
Of  Belediye Başkan adayı İrfan Saral, Saadet Partisi İlçe yönetimi ile halk ile bir araya gelme adına köy, mahalle, esnaf ve ev ziyaretleri yaparak Milli Görüş Belediyeciliğini  anlatıyorlar.

Ziyaretler kapsamında Fındıkoba köyünü ziyaret eden Saadet ekibi köyün işlek kahvehanesinde köylülerle bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral kısa bir konuşma yaptı.

EN BÜYÜK GAYEMİZ ADİL OLMAKTIR

Geçmişte Milli Görüş belediyeciliğinin nasıl önemli başarılara imza attığının altını çizen Saral, "Eskiden olduğu gibi 1 Nisan sabahı yetki verildiği takdirde Allah'ın (CC) izni ile aynı başarılara yeniden imza atacağız.  Biz kimseye özel bir şey veya yakın gelecekte gerçekleşmesi mümkün gözükmeyen hayali projeler sunmuyoruz. Ancak biz, adil olmanın sözünü veriyoruz. Bu söz bütün projelerin üzerindedir. Dünyayı projeler ile doldursalar, adil olmadıkları sürece bu projeler işe yaramayacaktır. Bundan dolayı bizim en büyük gayemiz adil olmaktır." dedi.

HER ZAMAN İNSANLARA GÜVEN VERDİK

Milli görüşçülerin her zaman güven verdiğini de sözlerine ekleyen Saral, "Milli Görüşçüler olarak her zaman insanlara güven verdik. 30 Mart da yapılacak seçimlere kadar Of halkının da bu güveni vermesi halinde pişman etmeyeceğimize söz veriyoruz." diyerek yapılan yanlış propagandalarla  seçmenlerin  iradelerinin ellerinden alınmaya çalışıldığı, bu süreçlerin her seçim arefesinde yaşandığını ifade etti.  Saral, "Kendimize, davamıza ve halkımıza olan güveni kaybetmemiz için yapılan yanlış telkinlere kulak tıkamamız gerekiyor" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi Of Belediye Meclis üyeleri Musa Gözütok ve Mehmet Reşat Keleş'te katılarak belediyecilik hakkında kısa konuşma yaptılar. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.11.2013 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GALİP 2013-11-23 10:21:26

irfan saral başkanlığa yakışır.

Avatar
of k.k.o. 2013-11-23 11:26:50

bir baskanin insanlarlan diyaloğu cok önemli yanı herkese karsi yüz ifadesi cok önemli???,ben irfan be'yi tanimiyorum tanimadiğim bir insana nasil oy verelim neden tanimiyoruz bu da cok önemli görmediğin insana tanimiyorum derler saygılar.

Avatar
abdullah 2013-11-25 15:42:43

ofa yapacağınız en büyük adaletli iş seçimlere hiçbir saralın katılmamasıdır bilinizki insanlar ofta ehveni şer' i seçiyorlar

Avatar
GÜVEN 2013-11-25 16:55:12

güven vermek asla sizlerin misyonu değidir adaletsizlik bu yörenin taşina toprağina işlemiş beni asil üzen yillarca mağdur edilen milli görüşçülerin böyle bir adaya oy verecek olmasidir gerçekten üzüzcü olan bu geçen seçimdede ayniydi kazanilsa bile başkanlık asla milli görüşçüler kazanmayacak çünkü

banner90