banner102

Terzioğlu kime teşekkür etti?

30 Mart Yerel seçimlerine iki ay kala adaylarını belirleyen Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, adayları ile birlikte seçim çalışmalarına başladıklarını bildirdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2014 Çarşamba 23:29
Terzioğlu kime teşekkür etti?

Seçim startını veren Ak Parti Of İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu'nun yaptığı basın açıklamasının ardından esnaf ve kurum ziyaretlerine başladılar.

İlçe binasında yapılan bazın açıklaması programında Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunurken, yapılan açıklamada son yaşanan süreçle ilgili birlik olunması gerektiğine vurgu yapıldı.

Seçimlere iki ay kala Ak Parti Genel Merkezinin talimatı ile belirlenen Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu ile bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını ifade eden İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, "Adaylık sürecinde belirlenen 9 aday adayımıza Of'a, Partimize ve kendilerine yaraşır bir süreç izledikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretlerine Of Belediyesini ziyaret ederek başlayacaklarını ifade eden Terzioğlu, "Önümüzde kalan iki aylık süreç içinde gerek kurum gerekse ev ve işyeri ziyaretlerine aralıksız devam edeceğiz. Evet bizden önce diğer partiler sahaya inip çalışmalarını başlattılar. Bizde bugünden itibaren başkanımız Salim beyle ziyaretlere başlayacağız." diyerek kendilerinin seçim vaadiyle hareket eden bir parti olmadıklarını iddia etti.

Seçimden seçime çalışmadıklarını da sözlerine ekleyen Terzioğlu, "Biz hiçbir zaman seçimden seçime çalışan bir parti olmadık ve olmayacağız. Bizler teşkilat ekibimiz ile sürekli halkımızın yanında olduk ve onların dertlerini dinleyerek sıkıntılarına çare olmaya çalıştık. " diye ifade etti.

Açıklamasına daha önce Of'ta üç dönem belediye başkanlığı yapan İstanbul Milletvekili Oktay Saral'a, son üç yıldır Of Belediye Başkanı olan Murat Saral'a, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'a ve eski Ak Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek devam eden Terzioğlu açıklamasının sonunda Erdoğan Bayraktar'a övgüler yağdırarak, onunla etle tırnak gibi ayrılmaz bir parça olduklarını iddia ederek, son yaşanan olumsuz sürecin aşılacağını ve yeninden aralarına döneceğini ifade ederek sözlerini tamamladı. 

AK PARTİLİLERİ BAŞKAN VEKİLİ KARŞILADI!

Basın açıklamasının ardından ilk ziyaretlerini Of Belediyesine yapan Salim Sarıalioğlu ve Teşkilat üyeleri, gittikleri belediyede Belediye Başkanı Murat Saral'ın olmayışı dikkat çekti.

Başkan Vekili Ahmet Cevahir tarafından karşılanan partililer, başkan vekili ile kısa süreli sohbet yaparak ziyaretlerini tamamladılar. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.01.2014 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2014-01-29 23:33:35

vallahi güldürrüsünüz insanı,
siz mi seçimden seçime çalışmayan partisiniz?
evet bazı icraatlarınız var ama bu icraatlarınıza lütfen yalanı karıştırmayın. eğer bu yallanı icraat olarak görüyorsanız o ayrı.

Avatar
Of esnafi 2014-01-30 09:34:42

Ofta 18 yildir esnafım on iki yilı akp iktidari dönemine denk geldi daha bir akp li yetkilinin derdimizi dinlemeye geldigini görmedim.

Avatar
Of esnafi 2014-01-30 09:36:46

Murat saral vayy beni harcayan canlarim hoşgeldiniz şeref verdinizmi diyecekti size baskan yardimcisina şukredin..

Avatar
erdal ihtiyaroğlu 2014-01-30 09:46:02

Başkan adayımız salim saralioğluna başarılar dilerim.Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
anti akp li 2014-01-30 10:38:34

start vermenizle finişe varmanız bir oldu.ama sonuncu olarak.

Avatar
eyup aydın 2014-01-30 11:06:38

murat başkan onları karşılasaydı en büyük yanlışı ona bugüne kadar destek verenlere gönül verenlere yapmış olurdu tebrik etmek lazım

Avatar
Tatar Ramazan 2014-01-30 23:05:04

ELLAH nasip etmesin o makamı ne olur ellahim küfrü kazandirma

Avatar
Tatar Ramazan 2014-01-30 23:18:33

Of halkı uyanık olalım bu sefer gercek temizlik olacak salimi ve Oktay beyi siyaset tarihinden silmek için bir fırsat oldu ofun guzel gelecegi için oylar saadete haydi birkez olsun bunu yapalım

banner90