banner102

“Tüm Of İçin Hizmete Varız”

Murat Saral ve Ömer Lütfü Saral’ın resmi adaylık başvurusunu yaptıktan sonra öğretmenlik görevi yapan Güngör Saral’da resmi adaylığını Of Ak Parti İlçe Başkanlığına sundu.

09 Ekim 2013 Çarşamba 12:57
“Tüm Of İçin Hizmete Varız”
Ak Parti İlçe binasında düzenlenen törenle ilçede dördüncü Saral adayı olarak dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Terzioğlu’na sunan Güngör Saral, Of İlçesinde Ak Partinin oy seviyesini yüzde 85’e çıkartacaklarını söyledi.

17 yıllık öğretmenlik mesleğinden ayrılarak siyasi alana yöneldiğini belirten Güngör Saral, Of Belediye Başkanlığına hizmet etmek için talip olduklarını söyledi.

Adaylığının onaylanması halinde yapılacak seçimlerde en az yüzde 85 oy alabileceğini ifade eden Saral, “Of İlçesi için yapmış olduğumuz projeleri adaylığımız kabul edilmese dahi paylaşacağız. Çünkü biz sadece Ak Parti için değil tüm Of İçin hizmete varız.  Bu anlamda karşımıza çıkan zorlukları birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Of Belediye Başkan adayının kendileri olmaması durumundan da hep birlikte tüm güçleri ile çalışacaklarını iddia eden Saral, “Adayımız kim olursa olsun onun arkasında bütün gayretimizle çalışacağız. Bu konuda şahsıma adaylık için iki yıldır kamuoyundan baskı geldi. Biz de bu baskı neticesinde adaylık başvurumuzu yapıyoruz. Of’un değerli insanları var. Bu insanlardan Of için desteklerini alacağız ve hizmet için gerekeni yapacağız” diye ifade etti.

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:49
Anahtar Kelimeler:
Güngör Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat SÖNMEZ 2013-10-10 19:57:28

of hizmet istiyorsa , gecmısıyle gelecegını aydınlatan,gelecegı ile hızmetı hatırlatan,vasıflarıyla bu gorevı en ıyı sekılde yapacak olan gungor saral'dır..

Avatar
salih 2013-10-11 08:20:20

hem akphem hizmet.ikisi aynı cümleye yakışmadı.

Avatar
OFLAZ 2013-10-17 13:56:47

artık gerçek oflular bu tapuyu yıkmaları lazım alimler yatağı olan ofa yakışır, soyadı saral olmayan bir başkan seçmeleri gerekir.

banner90