banner102

Vahapoğlu’ndan 1 Kasım Uyarısı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. dönem Milletvekili Seçimleri öncesi yazılı basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ekim 2015 Perşembe 19:43
Vahapoğlu’ndan 1 Kasım Uyarısı

 Yaptığı yazılı basın açıklamasında ülkenin kötü gidişatına dikkat çeken Vahapoğlu, bu gidişatın tek çözümünün Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi gerektiğini belirtti.

BU GİDİŞATIN DURDURULMASI LAZIM

Her seçimin çok önemli olduğunu fakat bu seçimin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Vahapoğlu, "Ülkemiz maalesef savaşın eşiğine getirilmiş durumdadır. Bunun üzüntüsü ve kaygısı içerisinde 1 Kasım da yeni bir seçime gireceğiz. Bu seçim bu fırsattır. Çünkü insanlar seçimlerde partileri değil, kendi geleceklerini seçmektedir. Kişi sevdiği ve seçtiği ile beraberdir. Bundan dolayı seçtiği kişilerin kimlerle birlikte olduğunu araştırıp bilmek zorundadır. Yoksa sonunda aldatıldım demek hiçbir mana ifade etmez.” diyerek herkesin geleceği ve güvencesi, oy verip desteklediği partilerin zihniyetleri ile şekilleneceğini söyledi.

GELECEĞİMİZ OYLARIMIZLA ŞEKİLLENECEK!

‘Geleceğimiz verdiğimiz oylarla ve yaptığımız amellerle şekillenecektir.’ diyen Vahapoğlu, “Bu oylarımız sadece kendi ailemizi, milletimizi değil, dünyada ezilen milyarlarca insanın kurutuluşuna vesile olacağını unutmayalım. Oy verdiğimiz siyasi partinin bütün iyilik ve kötülüklerini, iç ve dış bağlantılarını ve yakın tarihimizde Ortadoğu da işlenen zulümlere katkısını hesap ederek önümüzdeki seçimde oylarınızı kullanmanızı rica ediyorum.” dedi.

HALKIMIZ AHLAKİ VE RUHİ BUNALIM İÇİNDE

Her geçen gün artan gayri ahlaki ve terör olaylarının sebebinin kötü idare edilmek olduğunu vurgulayan Vahapoğlu, “ 13 yıldır tek başına bizi idare eden siyasi iradenin koyduğu yanlış teşhis ve uyguladığı başarısız tedaviden dolayı gelinen sonuç ortadadır. Halkımızın bir kısmı ahlaki ve ruhi bunalım içinde kıvranırken, bir kısmı da bir takım pembe tablolar gösterilerek düşürüldüğü borç batağından nasıl kurtulacağını hesap ediyor. Bu olumsuz tablonun diğer bir kısmı ise artan terör olaylarıyla can güvenliği endişesi taşırken, bir kısmı da güneydoğuda meydana gelen veya getirilen sınır ihlalleriyle her an ülkemizin bir savaşla karşı karşıya kaldığını görmektedir. Bu da gösteriyor ki konulan teşhis ve uygulanan tedavi yanlıştır. “ diye ifade etti.

Vahapoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasına şu şekilde devam etti:

AB, BM DEĞİL D8 KRİTERLERİ

“Erbakan hocamız iktidardaki kardeşlerimizi televizyon ekranlarından defalarca uyardı. Onlara ülkemizin huzur ve refahının AB ve BM kriterlerine göre değil, 1997 yılında Rahmetli Erbakan hocamızın temelini attığı D8 İslam Birliğinin temeli üzerine inşa edilecek Adil Düzen kriterleri ile olabileceğini defalarca ifade etti ve uyguladıkları yanlış politikalardan dönmeye davet etti. Görülen o ki hocamızın uyarılarına kulak tıkayıp 13 yıldır kendi yanlış düşüncelerine hizmet edenlerin yaptıkları ortadadır.

EMANETİ EHLİNE VERİN

Değerli kardeşlerim yukarıda kısaca hatırlatmaya çalıştığım konuları bir sefer daha düşünmenizi rica ediyorum.  ‘Emaneti ehline verin’ İlahi uyarı gereğince 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala vereceğin oyun emanet olduğunu, sizlere mesuliyet yükleyeceğini, oyunuzla nasıl bir zihniyet ve sistemle yönetilmek istediğinizin tercih kararı olduğunu hatırlatıyoruz.  Bu nedenle hiçbir şüpheye kapılmadan Saadet partisine oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum.

Son olarak 9 Ekim 2015 Cuma günü saat 19.30 da Of ilçe Teşkilat binamızda yapacağımız aday tanıtım programına bütün halkımızı bekliyor, 1 Kasım seçimlerinin ülkemizin, İslam âleminin ve ezilen bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.“ 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.10.2015 03:56
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanife Akyüz 2015-10-09 07:47:33

Çok doğru sözler Tebrik ediyorum ama adres yanlış.

Avatar
mazlum ferdi 2015-10-09 17:11:59

emanet ehlimi Kamalak gitsin feto yu yağlasın Erbakan beddua ediyor size

Avatar
ATSLANTÜRK 2015-10-09 20:35:30

yaziklar olsun muslumanlar paramparca pacalayin bolunun

Avatar
Abdullah @mazlum ferdi 2015-10-09 23:12:49

sayın yorumcular, bilgi,, belge sahibi olmadan algı ve hüküm sahibi zaten olmuşsunuz , milli görüş öksürse, hapşırsa vereceğiniz ani hükümler ortadadır, cevap vermek değmez amma , sadece 1- 12 sene fettoş dediğine yağ çekenleriniz çektirler biraz da madem diyor ve iddia ediyorsun kamalak çeksin, 2- erbakan hayatta iken gerekenleri net söylemiş açın googleyi tekrar izleyin, 3- sözler doğru adres yanlış adresi de iyi tahlil ederseniz o zaman da hem teşhisin, hem adresin hem de tedavinin doğruluğunu göreceksiniz, gerçekten kalbinizin samimi duygularına kulak verince saadete ulaşacaksınız inşaallah, rabbim bu ümmete akıl, fikir, basiret ve feraset nasip etsin de hak ile batılı, eğri ile doğruyu, yalan ile hakikatı eminlerle hainleri ayırmayı nasip etsin, inşaallah,

banner90