banner102

YRP Of İlçe Teşkilatından Esnaf Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Teşkilatı Of2ta esnaf ziyareti yaparak esnafların dertlerini dinlediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Aralık 2021 Cuma 23:00
YRP Of İlçe Teşkilatından Esnaf Ziyareti

Konu ile ilgili YRP Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz şu açıklamayı yaptı:

 “Her fırsatta hasbihal ettiğimiz  Esnaf ve vatandaşlarımızdan Elhamdülillah bugün de çok yüksek teveccüh gördük. Yeniden Refah Partisinden geldiğimizi söyler söylemez Erbakan Hocamızı bize anlatmaları bizi duygulandırdığı gibi heyecanımıza ayrı bir heyecan katıyor. Birçok noktada çalışma gerçekleştirdik.

Yapmış olduğumuz hasbihalde Milli Görüşe duyulan saygı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor..Zaten Of'umuz önceden beri Milli Görüşün kalesi olması hasebi ile esnaf ve vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağımızı güçlendiriyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Önce Ahlak ve maneviyat diyerek bütün insanlığın refahı için çalıştığımız gibi;

Kuvvetin menfeatin ve imtiyazın hak sahibi sayılmasına karşı duran bir anlayış istisnasız yedi milyar insan için adaletin refahın insan haklarının huzur ve barışın izzet onur ve saygınlığın sağlanacağı bir sistem bir düzenin kurulması niyetiyle hakkı üstün tutan nefis terbiyesi ve maneviyatçılık parolasıyla iyinin güzelin doğrunun faydalının  ve adaletinin hakim olması hedefiyle siyaseti bir ibadet olarak gören anlayışla revan olduğumuz bu yolda makam ve mevki kişisel ikbal için değil, bütün mazlumların ezilenlerin ve gariplerin kurtuluşu için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yapmış olduğumuz çalışma esnasında bize gösterilen ilgi alakadan ötürü şahsım ve teşkilatım adına Of'lu hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sefer bizden Zafer ALLAH'tandır. ALLAH zülcelal hazretleri niyetimizi kabul etsin inşaallah..”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90