banner102

AKYÜZ:“SUNİ GÜNDEMLER İLE UYUTULUYORUZ!“

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Divan Toplantısı her ay olduğu gibi bu ayda Süleyman Akyüz Hocaefendinin yaptığı eğitim sohbeti ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:40
Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, bu seçimlerde bazı kesimlerin ehven-i şer konusunu gündeme taşıyarak birçok insanın kafasını karıştırdıklarını iddia etti. Vahapoğlu, "Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın öncülüğünde 1969 yılında yeninden başlatılan Milli Görüş hareketi ile ehven-i şer olayı ortadan kalkmıştır" diyerek bunun bütün ülke vatandaşlarımız tarafından böyle bilinmesi gerektiğini savundu.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra eğitim sohbetine başlayan İlahiyatçı Süleyman Akyüz Hocaefendi, Müslümanlar olarak günümüzün en büyük sıkıntısının şirk olduğunu dile getirerek, "Şirk günümüzün en büyük sorunu haline gelmiştir. Bunun için bütün ümmet olarak bu şirkten kurtulmanın gayreti içinde olmak zorundayız. Bundan dolayı ümmet olarak birlik ve beraberlik içinde kendi nefsimize, şeytana ve küfre karşı mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

SUNİ GÜNDEMLER İLE UYUTULUYORUZ!

Ehli Sünnet inancının önemine de değinen Akyüz Hocaefendi, "Müslümanlar olarak günümüz dünyasının meselelerini anlamak için mutlaka Ehli Sünnet inancını gereği gibi öğrenmek zorundayız. Aksi halde batıl güçler tarafından sürekli değiştirilen gündemleri gereği gibi anlayamayız. Anlaşılmayan gündemin de peşinden sürüklenip gideriz. Allah (Celle Celalühü) korusun batılın ortaya koyduğu gündemlerin peşinden sürüklendiğimiz zaman önce anlayışımız değişir ve sonrada yaşayışımız bu anlayış değişikliğine göre şekil alır." diyerek Müslümanların önlerine koyulan suni gündemlere dikkat çekti.

"ONLARIN DİNİNE UYMADIKÇA SENDEN RAZI OLMAZLAR"

'Düşüncelerimizi değiştirmekle yetinmeyen batıl güçler, bizlerin yaşayışlarının değişmesi ve kendilerine köle olarak hizmet etmemizi istemektedirler' diyen Akyüz Hocafendi, "Yaşayışıma yansıyan düşünce değişiklikleri, bizleri küfre doğru sürükleyecektir. Batılın hedefinin bu olduğunu Yüce Rabbimiz bizlere Bakara süresi 120. ayetinde bildiriyor; "Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar..." Bundan dolayı bir an önce gerçek manada Ehli Sünnet inancını öğrenmeliyiz. " diye ifade etti.

HARAMLAR HELALLEŞTİRİLDİ!

Ülkemizde son 15 yılda çok büyük değişiklikler olduğuna dikkat çeken Akyüz Hocafendi, "Kafirlerin getirdiği programlar bünyesinde tv dizileri, kız arkadaş anlayışı, kadın dostlar, gayr-i ahlaki ilişkiler, faiz gibi haramlarla yetişen insanların dünyaya getirdiği çocuklar, bu haramları normal şekilde karşılamaya başladı. Allah (Celle Celalühü) korusun bunun arkasından normalleşen haramlar helal diye görülüp savunulmaya başlanacaktır. " diyerek ülkemizin manen kötü gidişatına dikkat çekti. 

BATILIN GEMİSİNE BİNEREK, HAKKA HİZMET EDİLEMEZ!

Dünyanın düştüğü bu bataklıktan kurtulmasının tek çaresinin İslam Birliği olduğunu hatırlatan Akyüz Hocaefendi, "Son yüzyılda İslam ülkelerinin başlarına kendilerinin razı olduğu kukla yöneticiler getirdiler. Bu yöneticiler aracılığı ile bazı ülkeleri fiili işgal edip bazılarını ise içten fikirsel olarak işgal ettiler. Maalesef bu işgalleri de Müslümanım diyen yöneticiler aracılığı ile yaptılar. Bundan dolayıdır ki, 1997 yılında Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamız, bütün baskılara rağmen D8'i (İslam Birliği) kurmuştur. Dünyadaki zulümlerin, işgallerin bitmesi için bu İslam Birliği devreye sokulmalı ve kafir birliklerine karşı mücadele etmeliyiz. Aksi halde onlara hizmet edip sözde düşmanlık beslemekle bir yere varılmaz. Bu şekilde varılacak yer, günümüz dünyasıdır. "diyerek batılın gemisine binerek, Hakka hizmet edilemeyeceğini söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.08.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kondulu 2014-09-02 11:02:53

batilin gemi̇si̇ne bi̇nerek, hakka hi̇zmet edi̇lemez!

i̇şte 10 numara tespit helal olsun hocam

banner90