banner102

Biz Bu Davaya İnanarak Baş Koyduk

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve beraberindeki ekip, İrfanlı Mahallesinde yaklaşık 80 dairenin zilini çalarak evde bulunan ev sakinleri ile kısa süreli görüşmeler yaptılar.

23 Ocak 2014 Perşembe 23:59
Biz Bu Davaya İnanarak Baş Koyduk

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve beraberindeki ekip,  İrfanlı Mahallesinde yaklaşık 80 dairenin zilini çalarak evde bulunan ev sakinleri ile kısa süreli görüşmeler yaptılar.

Derdini anlatanların derdini dinleyen İrfan Saral, samimi niyetlerle bu yola girdiklerini ve nasip olur da Belediye Başkanı olduklarında dinledikleri sıkıntıların çözülmesi için mücadele edeceğini söyledi.

Derdi olanın çok, olmayanın yok olduğu bir zamanda bu hizmete talip olmanın büyük bir sorumluluk olduğunun idrakinde olduğunu ifade eden Saral, "Biz bu davaya inanarak baş koyduk. Sadece söylemlerle değil bu söylemleri eyleme dönüştürme niyetiyle konuşuyor ve buna göre söz veriyoruz." dedi.

Fotoğrafları Of'un Nabzı Facebook'unda görebilirsiniz..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2014 00:02
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90