banner102

“En büyük projemiz 'Yaşanabilir bir Of' olmasıdır“

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral gün boyu İrfanlı Mahallesinde bulunan esnafları tek tek dolaştı.

09 Aralık 2013 Pazartesi 18:30
“En büyük projemiz 'Yaşanabilir bir Of' olmasıdır“
Milli Görüşün Efsane Belediyecilik hizmetlerini yerine getirmek için ekip olarak hiç aralıksız çalışan Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, programladıkları ekiplerle haftanın her günü bir ziyaret gerçekleştiriyorlar.

İrfanlı Mahallesini Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral öncülüğünde altı kişilik ekiple dolaşan Saadet üyeleri, gün boyu esnafları, gece boyu da binaları dolaşarak ev sakinlerine nasıl bir belediyecilik hizmeti yapacaklarını anlattılar.

Adil bir anlayışla Belediyeyi yöneteceklerini söyleyen İrfan Saral, ziyaret sırasında kendisine yöneltilen, "Siz gelince ne yapacaksınız?" sorusuna, "Biz gelince Adil bir düzen içerisinde Belediyeyi yönetip, adaleti her şeyin önünde tutarak hizmet yapacağız" diye cevap verdi.

"Of İlçesinde bulunan bütün vatandaşlara ayrım yapmadan Adil bir şekilde hizmet yapmayı, tek başıma değil, teşkilatımız ve halkımız ile birlikte yapacağız" diyen Saral, "Bizim en büyük projemiz, Of'u, yaşanabilir bir Of yapmaktır" dedi. 

Fotoğraf Albümü için Buraya tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.12.2013 09:33
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fehmi 2013-12-11 16:26:48

irfan bey bu işi götürür.oflular sahip çıkın.

Avatar
talha 2013-12-15 19:50:04

murat bey bilin bakalım ne dedi.
neden karları toplayıp merkez yolları açmıyorsunuz diyen vatandaşa; kim başkan olacaksa o açsın demiş.yani irfan saral a haber verin o açsın demiş.

Avatar
fikret delibalta @talha 2013-12-17 11:53:39

uydurmayın kardeşim.başkanın arkasında koskoca menzil cemaati var.

banner90