banner102

GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Ekim Ayı İlçe Divan Toplantısı Cuma namazı öncesi İlçe teşkilatında gerçekleştirildi.

01 Kasım 2013 Cuma 14:44
GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM!
Toplantının açılış konuşmasını Of Belediye Meclis Üyesi Musa Gözütok Yaptı. Of Belediye çalışmaları hakkında açıklama yapan Musa Gözütok, yapılan yanlışlara dur demek için dört meclis üyesi arkadaşı ile ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

GÖREVE LAYIK OLMAK İÇİN BÜTÜN GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Belediye Meclis Üyesi Gözütok’un konuşmasından sonra Saadet Partisi Of belediye Başkan Adayı İrfan Saral kürsüye geçti. Saral, Of Belediye Başkanlığına kendilerini layık gören ve başkanlık için kendilerini aday gösteren Saadet Partililere teşekkür ederek, bu göreve layık olmak için bütün gücü ile çalışacağını ifade etti.

İlçe Divan Toplantısının son konuşmasını İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Gündeme dair açıklamalar yapan Vahapoğlu, “Yerel seçimler için iktidarı ve maddi gücü elinde bulunduran AKP hükümeti, halka boş vaatlerde bulunarak kandırmaya çalışıyor.” diyerek, Saadet Partililer olarak gerçeklerin halka bir bir anlatılması gerektiğini savundu.

Bir önceki mahalli idareler seçimlerinde Ak Partinin yüzde 34 e yüzde 52 oy farkı ile kendilerini geçtiğini söyleyen Vahapoğlu, Ak Partinin kazanmasında Milli Görüşçüyüz demelerinin çok büyük etken olduğunu iddia etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.11.2013 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet cevahir 2013-11-01 17:47:50

of gibi bir yerde saadet partisini nasıl yerle bir ettiniz. yazıklar olsun size.

Avatar
oflu 2013-11-01 23:20:33

saadet partisinin yerle bir olduğu yok.en son seçimde yüzde 34 oy aldı.fuzuli eleştiri yapacak yerde biraz çalışalım da yüzde 100 olsun.

Avatar
tebrik @oflu 2013-11-02 14:01:20

doğru söze ne denir..helal olsun

Avatar
Ahmet cevahir 2013-11-04 09:29:00

neden eleştirime saygı duymuyorsun da fuzuli gibi ahmakca cevap yazıyorsun. senin gibi insanlardan dolayı kaybettik zaten. sayın ofluya

Avatar
oflu @Ahmet cevahir 2013-11-07 00:00:55

adam gibi eleştir o zaman.neresine saygı duyayım bu yorumun.oturduğun yerden millete yazıklar olsun diyorsun.sen çalış o zaman.bakalım sana yazık oluyor mu.

banner90