banner102

HALKA HİZMET MİLLİ GÖRÜŞ’LE OLUR

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürürken son olarak mahalle teşkilatlarını ilçe binasında bir araya toplayarak eğitim programı gerçekleştirdi.

08 Kasım 2013 Cuma 13:32
HALKA HİZMET MİLLİ GÖRÜŞ’LE OLUR

 BİZ ADAYIMIZI YOLDA BULMADIK!

İlçe binasında gerçekleşen programda konuşma yapan İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, belirlemiş oldukları adaylarını yolda bulmadıklarını ifade ederek, “Belediye başkan adayı olarak belirlediğimiz İrfan kardeşimizi yolda bulmadık. Kardeşimiz 2009 yerel seçimlerinde Milli Görüş’e katılarak bu davada bir nefer olmaya karar vermiştir. Bu güne kadar da bizimle birlikte bir nefer olarak çalışmalarını aralıksız sürdürmüştür.” Diyerek kendilerine Saadet Partisi Teşkilatı olarak destek olacaklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.


YAYIN ARACIMIZ MİLLİ GAZETEDİR

Ülke ve ilçe gündemi ile ilgili açıklamalar yapan Vahapoğlu, “Doğruları öğrenmek ve gerçek halkın gündemini bilmek için Milli Görüş’ün yayın organlarını takip etmemiz gerekiyor. Bu yayın organları da Milli Gazete ve tv alanında TV5 tir. Gerçek gündemleri ancak ve ancak bu araçlar sayesinde öğrenebiliriz. Aksi taktirde hiç farkına varmadan batılın çizgisine kaymaya mahkum oluruz” ifadelerini kullanarak programa katılan mahalle sorumlularına nasıl çalışmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi.

Başkan Vahapoğlu’ndan sonra konuşma yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, 35 yıl Of’un içerisinde bulunduğunu ifade ederek, “Biz Of’un bir ferdi olarak neredeyse bütün insanlar ile haşir neşir olmuş biriyiz. 2009 yerel seçimlerinden sonra da Saadet Partisinden Of Belediye Meclis Üyesi olarak bu görevini yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da Milli Görüş davası içerisinde davamıza uygun hareket etmeye çalışacağım” diye ifade etti.

KİMSENİN HAKKINI YEDİRTMEYECEĞİZ

Milli Görüş davası içerisinde bir nefer olduğunu belirten Saral, “Yaptığımız ve yapacak olduğumuz bütün çalışmalar davamıza uygun olacaktır. Hiç kimseye karşı ayrımcılık yapmayacağıma söz veriyorum.” dedi.

HALKA HİZMETİN YOLU MİLLİ GÖRÜŞ’TEN GEÇER

Belediye hizmetlerinin sadece proje sunma meselesi olmadığını da sözlerine ekleyen Saral, “Bizim hedefimiz Hakk’ın rızasını kazanmak için halka hizmet etmektir. Bundan dolayı halkın istekleri ne ise onları belediyenin imkânları nispetinde elimizden geldiğince cevap vereceğiz” diyen Saral, “Halkın gözünü boyamak için önlerine 61 değil yüzlerce proje koyabiliriz. Mesele yapılacak projeleri ortaya koyarak en kısa zamanda yapmaktır. Bunu yapmanın yolu da Milli Görüş’ten geçer.” İfadeleriyle sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.11.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAŞTÜRK 2013-11-08 15:15:10

evet.bitmiş bir misyonun temsilcisi olma yolunda mucadele etmeye calışan kardeşler.gözlerinize baktım.bu cenaze nin dirilmesi imkansız maalesef.

Avatar
Istanbul metin 2013-11-08 15:35:32

AKP yakında ANAP gibi sönecek Türkiye'nin tek umudu saadetin daha sıkı olmadı lazım haydi biraz daha gayret

Avatar
SAVAŞ KAYA 2013-11-08 21:17:01

bir avuç çoğunluk.

Avatar
Muhafazakar oflu 2013-11-09 12:09:35

erdal saral saadetde olduğu sürece ve başkan adayı ile seçim çalışması yapdığı sürece kimse saadete oy vermez. adam dünün komonisti ve bugün saadetde birçok kişiden daha çok değer görüyor. neden acaba saral olduğu içinmi.

Avatar
başmüslüman @BAŞTÜRK 2013-11-09 16:05:39

göz doktorusun galiba birader.ama senin zihniyetinin anlamadığı bu işi allah cc tamamına erdi̇recek bi̇z sadece elçiyiz.1 topal sivrisinekle davasını yürüten mevla bizimle neler yapar aklın almaz.

Avatar
müslüman oflu @Muhafazakar oflu 2013-11-09 16:07:22

kalplerin içini yalnız allah cc bilir.ne yapalım koministlere tebliğ yapmayalımmı.biraz islam tarihi oku posta gazetesi okuyacağına belki yardımcı olur.

Avatar
abdullah yılmaz @Muhafazakar oflu 2013-11-09 22:06:51

yesende mızıkçılık etme muhafazakar oflu adamlar doğuştan kariyerli allah tarafından öyle yani ne kıskanıyrsunki erdal saral hem ticaret yapıyo hem özçay kooperatifini zirve çıkarıyo hemide oda başkanı daha ne istiyonuz yaa bu adamların yetenekleri saymakla bitmez

Avatar
Cihat 2013-11-09 22:41:49

Muhazefekar oflu sende müslümanım diye geziyor konuşuyor yazıyorsun.bir Müslüman olarak kaç defa Erdal sarala islamı anlatmaya doğruları söylemeye gittin.senin hiçmi suçun yok Erdal Saral belki SAADET partisinin sayesinde doğruları görecek .ama senin gibi boş konuşan müslümanlar sayesinde bir o kadar islamdan uzaklaşıyor.Zaten müslümanların en büyük eksikliği bu.böyle yaparak birşeyler kazanamazsın vebale girer hakkınıda ödeyemezsin....

banner90