banner102

İrfan Saral Oflularla buluşmaya devam ediyor

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral Saadet ekibiyle ev ziyaretlerine devam ediyor.

30 Aralık 2013 Pazartesi 14:39

Ev ziyaretlerini aralıksız sürdüren Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, başkanlık koltuğuna talip olmadıklarını, amaçlarının hizmet ve hedeflerinin Hakk'ın rızası olduğunu belirtti.

Ev ziyaretlerine Sanayi Caddesi ev sakinleri ile devam eden Saadet Partisi ekibi, her çaldıkları kapıdan bir tebessüm yüz görmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu ifade ettiler.

Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, akşamın soğuğuna rağmen Milli Görüş Belediyeciliğini Of İlçesine taşımak için kendisi ile birlikte azimle çalışan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Gösterdikleri bu gayretin sonucunu kesinlikle alacaklarına inandıklarını ifade eden Saral, "Biz bu gayretleri Of İlçesine Adil bir yönetimi getirmek için gösteriyoruz. Bunun karşılığını da nasipse bu dünyada değilse ahirette mutlaka alacağımıza inanıyoruz. Çünkü bizim çalışmalarımız nefsi değil, Hakk'ın rızasını kazanmak içindir. Bundan dolayı bize Belediye Başkanlığı nasip olursa bunu dünya bir araya gelse engelleyemez. Aynı şekilde nasip değilse dünya bize destek çıksa başkanlık nasip olmaz" dedi.

Hiçbir ev atlamadan ziyaretlerini sürdürdüklerini iddia eden Saral, "Ekip arkadaşlarımız ile planlı ve programlı şekilde gündüz işyerleri, akşamları ise evleri ziyaret ediyoruz. Her çaldığımız kapıdan karşımıza çıkan ev bireylerine nasıl bir Belediye hizmeti yapacağımız söylüyor, kendilerinden de neler yapmamız gerektiği konusunda bilgiler alıyoruz. Bu anlamda dinlediğimiz vatandaşlarımızın birçok derdi olduğunu ve karşılaştıkları sıkıntıların doğru dürüst giderilmediğini işittik. "diyerek kendilerini çok zor görevin beklediğini ve bunun için çok gayret göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.12.2013 18:21
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil karpa 2013-12-30 17:34:23

ben mahmut efendiye baglıyım oyum akp saadet gelemezki bir avuç oyları var

Avatar
efendinin seveni @adil karpa 2013-12-30 18:22:17

efendi hz. zinayı serbest bırakıp faiz dünya gerçeğidir diyen akp zihniyetinden uzaktır. bende efendinin seveniyim ve onun izinde giden saadete oy vereceğim inşallah

Avatar
saff panpa 2013-12-31 09:32:16

oyum akp ye diyen bi adam efendi hz değil siyonizme bağlı haberi yok.

Avatar
of k.k.o. 2014-01-01 14:46:32

sayın adil bey doğruyu söyledi bir avuç oyları var diyor doğru......siz neden bu yoruma üzülüyorsunuz yanı akp'ye yüzde 50 oy verenlerin tamamini siz ne zannediyorsunuz,biz müslümanlar olarak elbette akp'ye oy vereceğiz bizim oylarimiz kimi ne ilgilendirir,,,,,,siz kendi oylarınıza bir bakin son kararinizi verin......

Avatar
refik 2014-01-01 15:21:00

akpartinin of anketinden saadet çıktı. zaten saadet geçen seçimde yüzde 34 oy almıştı bu seçimde banko saadet

Avatar
temel kumru 2014-01-04 23:48:21

saadet partisi ne yapacaksa notere gitsin yapacakların altına imzasını atsın o zaman oy var

banner90