banner102

“Kasamızda para var“a gönderme!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın "kasamızda paramız bile var" açıklamasına ilginç bir göndernede bulundu.

06 Aralık 2013 Cuma 20:48
“Kasamızda para var“a gönderme!
Saadet Partisi'nin aylık ilçe divan toplantısına Saadet Partili Of Belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda Saadet üyesi katılırken, gerçekleştirilen toplantıya, sabahın erken saatinde yapılmasına rağmen katılım yüksekti.

Divan toplantısı, Of Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztel'in belediye çalışmaları hakkında yaptığı kısa konuşma ile başladı. Ardından Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral kürsüye çıkarak teşkilat bünyesinde yapılan ziyaretler hakkında bilgi verdi.

BORCU OLANIN KASASINDA PARA OLSA NE İŞE YARAR?

Belediye çalışmaları hakkında da açıklama yapan İrfan Saral, kısa bir süre önce Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın yerel basında yer alan açıklamasındaki borçlanma konusuna değinerek, "Belediye Başkan Saral'ın kaldırımlar konusunda yaptığı açıklamada "Kasamızda bir miktar paramız bile var" diyor. Pekala sormazlar mı ki, borcu olanın kasasında para olsa ne işe yarar?" diyerek belediyenin gerek ekonomi gerekse diğer çalışmalarının yerli yerinde gitmediğini iddia etti.

MİLLİ GAZETE MUTLAKA OKUNMALIDIR

İrfan Saral'ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu, ülke gündemi ve ilçe gündemi hakkında açıklamalar yaptıktan sonra, Milli Görüşçüler olarak, bütün insanlığın saadeti için canla başla çalışılması gerektiğini ifade etti. Vahapoğlu konuşmasının sonunda Milli Gazetenin öneminden bahsederek, "Bütün Müslümanlar medyayı aktif takip etmeleri gerekiyor. Çünkü maalesef dünya medya ile, ya Hakka yada Batıla yönlendiriliyor. Şu ana kadar batıl hüküm sürdüyse, bu; gerçek manada Hakkın yanında yer alan medyanın takip edilmediğinin sonucudur. Bundan dolayı mazlumların yanında, zalimlerin karşısında taviz vermeden duran Milli Gazete'nin her Müslüman tarafından okunması gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı pasta ve çay ikramından sonra sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.12.2013 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saadet 2013-12-06 22:14:06

bende diyorum ki bu parti neden % 2 oy alıyor.bu amcalar değil partinin logosunu oy pusulasını bile zor görür.yok mu bu amcaların çocukları torunları yoksa onlar akplimi

Avatar
OF K.K.O. 2013-12-07 00:04:00

akp laf deyil iş üretiyor o yüzden cok oy alacak,laf üretmek cok kolay ama önemli olan iş üretmek iş iş.

Avatar
adil adam 2013-12-07 13:36:05

haydi saadet oyum size. bu ülkede tek umut sizsiniz. bizden görünüp bizi aldatanlara karşı bi siz varsınız.

Avatar
Hüseyin İNAN 2013-12-09 09:30:45

milli görüşçüler bu halk sizden gazete reklamı yapmaktan daha fazla şeyler bekliyor. şu anda alternatif olarak görülüyorsunuz ama beyanatlarınıza bakarsak siz bunun farkında değilsiniz.

Avatar
mukavim_oflu @saadet 2013-12-07 23:36:56

saadet başlıklı ferasetsiz kardeşim! unutma bu parti oradakilerin oy pusulasındaki logoyu göremeyişinden değil sizin hakkı göremeyişinizden %2 oy alıyor bunu böyle bil! senin aradığın kafa gözü ise o ahırdaki inekde de var, kalb gözün kararmışsa kafanda olsa 4 göz neye yarar!

Avatar
mukavim_oflu @saadet 2013-12-07 23:43:37

bizler onların çocukları yiğenleriyiz bizler de bu davanın fertleriyiz elhamdülillah .. bizde bir düstur var önderler önden gider ... sen evinde yatarken kendini çok genç hissediyorsan ben bu resimdeki büyüklerimizin gece gündüz bıkmadan yorulmadan çalışmalarındaki gençliği tahayyül bile edemiyorum .. rabbim onlardan razı olsun

Avatar
eyüp 2013-12-07 23:57:48

tek çare saadet.

Avatar
kezban @Hüseyin İNAN 2013-12-11 16:30:16

uzaktan ahkam kesmek kolay.akıl verenler buyursun partiye gelsin.

banner90