banner102

MHP Of İlçe Teşkilatından Ramazan Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Teşkilatı Ramazan ayı dolayısıyla Kurum, Belde ve Mahalle ziyaretleri düzenliyor. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Of Kaymakamlığı, Emniyet, Nüfus, Mal ve Tapu Müdürlükleri ziyaret edildi.

11 Temmuz 2013 Perşembe 12:02
MHP Of İlçe Teşkilatından Ramazan Ziyaretleri

Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Of Kaymakamı Eren Arslan’a yapıldı. Kaymakamlık makamına yapılan ziyaret saat 10.00 da gerçekleştirilirken, ziyarete MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Başkan Vekili Sefer Karaca, Başkan Yardımcısı Gündoğdu Ars, Teşkilat Başkanı Zeki Çatalbaş, Sekreter Mahmut İsmailoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Akpınar katıldı.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleştirilen ziyarette, Ramazan ayına dair çeşitli konular görüşüldü.

Dünyada yaşanan açlık ve sefalete dikkat çeken Kaymakam Eren Arslan, Ramazan ayı insanlık için büyük bir fırsat olduğunu belirten Arslan,’Bu fırsatı değerlendirmek bütün Müslümanların görevidir.  Bunun için hepimize çok görevler düşüyor’ dedi.

HERKES BİR TABAK ÇORBA İLE DOYAR!

Dünyaya herkes aç gözlülükle saldırdığını ifade eden Arslan, ‘Aslında insanın temel ihtiyacı nettir. Herkes bir tabak çorba ve bir bardak suyla doyar. Bununla yetinmesini bilse dünyada hiçbir sorun kalmayacak. Bugün dünyada verilen kavgaların nedeni de bu açgözlülüktür’ ifadelerini kullandı.

BÜTÜN SUÇLAR RAMAZAN AYINDA AZALIYOR

Ramazanda bu duygu ve anlayışın hâkim olması gerektiğini de belirten Arslan, ‘Ramazan ayının önemini anlamak için ekmeğimizi, suyumuzu ve gönlümüzü diğer insanlarla paylaşmamız gerekiyor. Bu şekilde yaptığımızda çevremiz ve devamında bütün yeryüzü huzur bulacaktır. Zaten bunun göstergesini geçtiğimiz Ramazan aylarında gördük. Bütün suç istatistiklerinin Ramazan ayında azaldığını müşahede etmekteyiz’ diyerek konuşmasını ‘İnşallah bu güzel Ramazan ikliminden bizler ve tüm insanlık fayda bulur’ sözüyle tamamladı.

DİĞER GÜNLERDE YEMEDİĞİMİZ KADAR BU AYDA YİYORUZ!

MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu’da Ramazan ayı ile ilgili, ’Ramazan ayı açların ve yoksulların halini anlamamız gerektiği bir aydır. Maalesef diğer günlerden daha fazla bolluk için sofralarımızı süslüyor ve diğer günlerde yemediğimiz çeşitleri Ramazan ayında yiyoruz. Açların halini bu bolluk ve çeşitlilik için nasıl anlayabiliriz ki?’ ifadelerini kullandı.

MHP Of İlçe Teşkilatı saat 21.00 da gerçekleştireceği ziyaretlerine, 15 Temmuz Pazartesi - Kıyıcık Beldesi,18 Temmuz Perşembe - Bölümlü Beldesi, 22 Temmuz Pazartesi - Gürpınar Beldesi, 24 Temmuz Çarşamba - Uğurlu Beldesi, 27 Temmuz Cumartesi – Cumapazarı, 29 Temmuz Pazartesi – Uluağaç Köyü, 01 Ağustos Perşembe – Of İrfanlı Mahallesi, 04 Ağustos Perşembe – Of Cumhuriyet Mahallesi ve 06 Ağustos Salı – Yukarı Kışlacık Mahallesi ile devam edecek.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.07.2013 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut özen 2013-07-11 14:04:17

ogündogdu reisim tam mıllevekılı gıbısın.sana saygım snsuz .ıyıkı varsın .herkese hayırlı ramazanlar

Avatar
ali hikmet sirin 2013-07-12 08:13:35

allah nıyetınızı kabul etsın.bu arada gündogdu kardesım sen cansın .mevlam yolunu bahtını acık etsin

Avatar
UFUK AYDIN 2013-07-14 18:03:13

allah yolunuzu açk etsin

Avatar
kemal düzgün 2013-07-18 18:00:34

ben bu mhp yi anlayamıyorum yau..halkı kandırmaktan başka ne iş yaapıyorlar...mecliste pkk elini sıkan adamdan ülkücümü olur..bırakın bu boş işleri....

Avatar
temel bal 2013-07-22 11:59:58

mhp başında haydar baş olsa çok iyi olur

banner90