banner102

Of Saadet 2014 Seçimleri için start verdi

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı 2014 Yerel Seçimleri için bir basın toplantısı düzenleyerek resmi süreci başlattığını duyurdu.

19 Nisan 2013 Cuma 20:22
Of Saadet 2014 Seçimleri için start verdi

Saadet Partisi Of İlçe teşŸkilatı binasında yapılan basın toplantılı programa teşŸkilatın tüm kademelerindeki görevliler ve vatandaşŸlar işŸtirak etti.

 Programda davetlilere ve basın mensuplarına hitap eden ilçe başŸkanı M. Celal VahapoğŸlu 2014 yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek OF’ta başŸta belediye başŸkanlığŸı olmak üzere tüm yerel yönetim kademelerinde iktidara talip olduklarını, Of’a yeniden Milli GörüşŸ belediyeciliğŸi getirme konusunda kararlı olduklarını belirtti.

VahapoğŸlu şŸöyle konuşŸtu:

ܜlkemiz ve milletimiz için çok önemli bir seçim sürecinin arefesine gelmişŸ bulunuyoruz. ܜlkemizin geleceğŸine doğŸrudan etki edecek olan bu kritik seçimlerin başŸta milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığŸa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Saadet Partisi olarak ülkemizde yaşŸanan ahlak ve maneviyat bozulmasının önüne geçmesi, ekonomik kriz ve buhranların ortadan kalkması, Türkiye’mizin dünya genelinde sözü gerçekten dinlenen, adımları gerçekten takip edilen bir ülke olmasını sağŸlaması için bu seçimlerin bir milat olmasını diliyoruz.

 Evet her ne kadar 2014 seçimleri yerel seçimler de olsa yukarda saydığŸımız önemli değŸişŸikliklerin çok önemli bir kilometre taşŸı olması muhtemeldir. ܇ünkü Türkiyemizde 1994 seçimleri ile başŸlayan Milli GörüşŸ belediyeciliğŸinin 2014 seçimleri ile yeniden hayata geçmesi akabinde gelecek olan genel seçimlerde en güçlü aday haline gelmesi demektir. Genel seçimlerde en güçlü aday olarak iktidara talip olması ise konuşŸmamızın başŸında sözünü ettiğŸimiz önemli adımların gerçekleşŸmesi ile eşŸ değŸerdir.

 Yerel seçimler için Of’ta start veren ilk siyasi parti olduklarını belirten VahapoğŸlu sözlerini şŸöyle sürdürdü:

 “İşŸte bu nedenlerden dolayı bizler Saadet Partisi Of İlçe TeşŸkilatı olarak 2014 Yerel Seçimlerinin anlamının çok büyük olduğŸunu ülkemizde yaşŸanan sorunların ve sıkıntıların aşŸılması noktasında ilk basamak olduğŸunun yakınen farkındayız. Bu bilincin eseri olarak Ofumuzda 2014 Yerel Seçimleri için start veren ilk siyasi parti olduğŸumuzu özellikle belirtmek istiyoruz. Bununla birlikte yerel seçimlerin en güçlü partisi olduğŸumuzu bir kez daha ifade ettiğŸimizi ilan ediyoruz. GeçmişŸte Ofumuza ve beldelerimize yerel yönetimlerde çok önemli hizmetler getiren Milli GörüşŸ BelediyeciliğŸi Saadet Partisi çatısı altında bu hizmetlerine kaldığŸı yerden devam edecektir.

 O nedenle Ofumuza yerel yönetimler bazında hizmet etmek isteyen aday adaylarımız için başŸvuruların başŸladığŸını resmen ilan etmek istiyoruz. Ofumuza, Of ve Trabzon bazında hizmet vermek isteyen milli ve manevi değŸerlerle kuşŸanmışŸ tüm vatandaşŸlarımıza kapımızın ardına kadar açık olduğŸunu belirterek seçimlerin Ofumuza hayırlar getirmesini bir kez daha ifade ederek tüm Oflulara saygılar sunuyorum.”

 Programın akabinde basın mensupları ile düzenlenen soru-cevaplı bir oturum ile gece noktalandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ebuzer 2013-04-19 22:30:34

Trabzonun en faal ilçelerinden biri olan ilçemizin Saadet partisi kadroları yeni bir seçim arefesinde çok iyi düşünerek karar vermelidir. Özellikle son yıllarda neredeyse moda olan statükocu anlayışı bukez kırmalı milli görüşçüler. Son yıllarda adeta bir tiyatro oynanıyor ofun yerel siyasetinde; tüm partiler adeta vesayet altında belli bir akrabaya mensup kişileri aday gösteriyorlar. Bu isimlerin milli görüş içinde hiç bir faaliyetleri olmadığŸı halde, geliş gayeleri çok iyi bilindiğŸi halde bir sorunla karşılaşmamak için böyle giriliyor yarışa. Bunun adı da demokrasi oluyor. Özellikle ezilen halkın, sessiz yığŸınların sesi olan milli görüş harekatı böyle hormonlu bir seçimi asla haketmiyor. Bizler oylarımızı namusumuz belleyerek veren milli görüşçüler olarak artık bu komedide seçmen olarak rol almak istemiyoruz. Belli kişilerin bu gariban müslüman kitlenin sırtına basarak biryerlere gelmesinden artık bizlere kına geldi. Trabzona toplantılara, parti içi faaliyetlere zerre kadar itibar göstermeyen bu belli kesim seçim zamanı neden önplana çıkarılıyor bizler afrikanın kabile toplumumuyuz arkadaşlar. Bu seçim mutlaka bu tür oluşumlara kesin tavrımız koymalıyız ve koyacağŸız. Israr edilirse seçimleri boykot dahi etmeliyiz. Yeter artık vesayet demokrasisi, kabile demokrasisi istemiyoruz.

Avatar
e.kara 2013-04-21 01:14:17

adayınızı iyi seçin,kim olduğŸu önemli değŸil adam olsun,herkese eşit davransın,adil olsun,allah korkusuyla yaşayan biri olsun,bi öncekini herkes bilir,ondan kurtardık ama ankaraya gitmiş işte,onun emrinde olmasın,saygılı olsun,birleştirici olsun

banner90