banner102

Oflular, İrfan Saral'ı bağrına bastı!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, esnaf ziyaretine sabah başlayıp akşam ezanı ile birlikte tamamlıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Şubat 2014 Çarşamba 16:01
Oflular, İrfan Saral'ı bağrına bastı!
Yüzlerce esnaf ile birebir görüşen Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral, seçim çalışmalarına adeta doludizgin devam ediyor. Çalışmalarını sürdürürken derdi olanların dertlerini dinlemeyi istekleri olanların isteklerine cevap vermeyi ihmale etmiyor.

Karşılaştığı insanlar ile el sıkışan Saral, sadece seçim zamanları değil bütün günlerde bu el sıkışmanın devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kendisinde vaat isteyenlere net bir cevap veren Saral, "Bizim boş vaatlerle işimiz olmaz. Hangi icraatı yapabileceksek onun sözünü verir ve sözümüzde durmak için elimizden geleni yaparız." dedi.

Saral, karşılaştıklarında "Seninleyiz" sözünü duymanın büyük bir sevinç verici bir durum olduğunu dile getirerek, "Halkımızın bize açık açık desteğini göstermesi memnuniyet verici bir durumdur. Fakat biz halkımızın bu memnuniyetini Belediye Başkanı olduğumuz zaman nasıl taşıyabileceğimizin düşüncesi ile dertleniyor ve bunun için gayretlerimizi artırıyoruz." diyerek halka karşı sorumluluk bilincini ortaya koydu.

Oflu seçmenlerle birebir temas sağlayan İrfan Saral, "seçmenin kendisine olan ilgisine yürekten teşekkür ettiğini belirterek şunları belirtti:

"30 Mart seçimleri için Of'un ve köylerinin tüm sokaklarrını, caddelerini, işyerlerini dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan ilgi ve desteği zirvede. İnşallah onların desteği ve duasıyla 30 Mart seçimlerinde yeni bir dönemi açacağız. Of'a Milli Görüş hizmetlerini yeniden getireceğiz. Of'un potansiyelini daha yukarılara taşıyıp değerini artıracağız. Yediden yetmişe bu anlamlı yürüyüşümüze destek olan tüm Oflu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum."


Tüm Fotoğraflar için Buraya Tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.02.2014 23:34
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal @Oflu vatandaş 2014-02-08 22:33:25

bence sen takma adını oflu şeytan olarak değiştir.

Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-06 22:53:11

İrfan saral ı tanımasak inanacağız

Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-09 16:08:00

Şeytan ismi sen ve senin adayına yakaşır kemal efendi

Avatar
Agresif 2014-02-18 16:40:39

Bu saadet partisine de bir anlam veremedim yeterki bizden aday olsun ama bizim görüşümüzü savunmasın önemli değil diyolar aday gösterdiğiniz kişinin öncesine bakın uyanın uyanın

Avatar
Agresif oflu 2014-02-18 16:47:54

Bu nasıl gazeteciliktir işine geleni yayınla işine gelmeyeni yayınlama

banner90