banner102

Saral:“Hizmeti Kendi İmkanlarımız ile Yapacağız“

Yerel Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Adayları İrfan Saral ve ekibi ile ziyaretlerini sürdürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mart 2014 Salı 14:41
Saral:“Hizmeti Kendi İmkanlarımız ile Yapacağız“
Esnaf, mahalle, köy ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdüren Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve Belediye Meclis Üyeleri, son olarak Of'ta bulunan Pi Analitik Dersanesi, Zafer Fen Dersanesi ve TEKAYDER'i ziyaret ederek kendileri ile kısa süreli sohbet yapıp Milli Görüş Belediyeciliği için kendilerinden destek istediler.

BİZ NELERİ YAPABİLECEKSEK ONLARI SÖYLÜYORUZ

Ziyaret ettikleri yerlerde, Of Belediyesi için kendi imkanları ile yapacak oldukları çalışmalardan bahseden Başkan Adayı İrfan Saral, "Of Belediyesini Milli Görüş olarak devraldığımız zaman ilk yapacak olduğumuz hizmetler, halkımızın en önemli ihtiyacı olan hizmetler olacaktır. Ayrıca bu hizmetleri  Belediyenin kendi imkanları ile yapmaya çalışacağız. Bundan dolayı kitaplar dolusu projelerle seçmenin karşısına çıkmıyoruz. Biz neleri yapabileceksek onları söylüyoruz. Yoksa bizde bilgisayar başında en görkemli projeler hazırlayıp renkli renkli kitapçıklarla halka sunabiliriz. Bunun için imkanımızda var bilgimizde. Fakat bu şekilde yapmanın hem sonuçlarını hemde söz verdikten sonra yapamamanın hesabını düşünebiliyoruz." dedi.

ÂDİL BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI LAZIM

Belediyenin gelir kaynaklarının adil kullanıldığında halka hizmet için yeterli olacağını da sözlerine ekleyen Saral, "Halkımızın gerekli olan ihtiyaçlarını yapmak için yüksek miktarda paralara ihtiyaç yoktur. Bunun için gerekli olan, Hakça bir anlayış ile âdil bir yönetim tarzıdır. Eğer yönetenler âdil bir şekilde hizmet yaparlarsa halk hizmetsiz kalmaz ve kimse de mağdur olmaz. Günümüz belediyecilik anlayışındaki en büyük sorun da bu anlayış içinde olmayanlar yönetimde olmalarıdır." diyerek Of halkının seçim kriterlerinin bu düşünceler etrafında olması gerektiğini savundu.  






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.03.2014 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarkan @Serkan 2014-03-06 11:06:55

haklısın bu millet kim iyi salladıysa koyun gibi onun arkasından gitti.örnek erzincan tren projesi hemde hızlı.sen uyu.uyanınca of adam gibi yönetilecek olacak.

Avatar
dal 2014-03-07 22:50:33

He he mhp ye oyu ver.of gorsun gununu.cakiroglari Eskipazar in icine etti.ofunda eder rahatlarsiniz....

Avatar
hahçıvan 2014-03-04 16:02:50

mevlam doğru yoldan ayırmasın sizi.

Avatar
a.y 2014-03-05 09:39:49

sayın saral adil bir belediyecilikden bahsedebilmeniz için sizin aday olmamanız gerek siz ve akrabanızdan aday olan hiç kimse adaletden bahsedemez.

Avatar
turan ak 2014-03-05 12:17:57

ne imkanınız varda ne yapacaksınız yada ofta imkanlarınız vardıda neden ofa sunmadınız bırakın bu palavraları

Avatar
Serkan 2014-03-05 17:49:50

Doğrusuda yapabileceğin işleri konuşmaktır bu millet çok gördü ve duydu sallamasyon projeleri başarılar dilerim

Avatar
uy @a.y 2014-03-06 11:05:10

sayın ay.neden aday olmadın.olsaydın yeminle sana oy verirdik.fuzuli konuşma bari destek ol.

Avatar
ismet kara @turan ak 2014-03-06 11:05:47

iman varsa imkanda vardır. imanı zayıf olanlar anlamaz bunları.safsata der geçer...

banner90