banner102

Vahapoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, son günlerde gündemi sarsan rüşvet ve yolsuzluk olayları ve yerel seçim çalışmaları hakkında basın açıklaması yaptı.

03 Ocak 2014 Cuma 00:00

 Saadet Partisi Of İlçe binasında gerçekleştirilen basın açıklaması programına Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal ve Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral katıldı.

Basın açıklamasının ana gündemi "17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet" operasyonu olurken, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel Seçimler hakkında da kısa açıklama yapıldı.

ÇÜNKÜ DEVLETİN BAĞIMSIZLIĞI KURUMLARIYLA KAİMDİR

Ülke hepimizin ülkesi olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Vahapoğlu, "Devlet kurumlarıyla bir bütündür.  Bu kurumların ferdi yanlışları olabilir fakat bu yanlışlar üzerinden kurumları yıpratmak, ne siyasi nede inanç anlayışımıza uygun düşmez. Çünkü devletin bağımsızlığı kurumlarıyla kaimdir. Eğer Kurumlar ayakta dimdik durursa devlet güçlü olur  ve bu güçlü devlet ile milletin refahı sağlanır." dedi.

KİTAPÇIĞININ 2 METRE YER DEĞİŞTİRMESİNİN SONUÇLARINI GÖRDÜK

Devletin bekası için kurumların ayakta durması gerektiğini savunan Vahapoğlu, "Kurumların çatışmasını Milli Görüş camiası olarak kesinlikle tasvir etmiyoruz. 2002 öncesi Milli Güvenlik kurulu toplantısında bir kitapçığının iki metre yer değiştirmesinin bir gün sonraki sonuçlarını hepimiz hatırlıyoruz. Yüzde 300 e varan enflasyon, bir anda akşam zengin olanı sabah fakir olarak bırakıp, elinde serveti olanın servetini kaybetmesine sebep olmuştur. Bunları hepimiz gördük ve yaşadık." diye ifade etti.

Daha önceden yapmış olduğu üstün hizmetlerden dolayı Refah Partisi üzerinde baskı uygulayan dış güçler, aynı baskılarına kendi menfaatleri tıkandığında yeniden başvurmuştur diyen Vahapoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

VATANDAŞIN HELAL PARASI BAŞKALARINI CEBİNE GİTMİŞTİR

Avrupa, Amerika ve İsrail ile restleşerek hesaplaşmaya girmesi ve bunun üzerinden bir takım kurumların yıpratılması, Başbakanın kendi ifadesiyle "Bu olaylar Devletimizi  120 milyar zarara sokmuştur" Bu olaylar yüzünden ekonomimiz alt üst olmuş ve dövizin yükselişe geçerek vatandaşın helal parasının bazı oyunlarla başkalarının! cebine aktarıldığı gün gibi ortaya çıkmıştır.

1996 da iktidara gelen Refah Partisi, denk bütçe, adil paylaşım ve halkın refahını sağladığı sırada aynı oyunlarla karılaşmıştır. Fakat bu oyunları çok iyi bilen Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan hocamız, asla kurumları karşısına almadı. Kendisine açık açık hakaret edenlere karşı dahi Devletin ve milletin bekasını düşünerek ses çıkarmamıştır.

Başbakanımız "Batı, Amerika ve onların işbirlikçileri AKP üzerinden Türkiye'de oyun oynamak istiyor" diyor.  O zaman geriye dönüp öz eleştiri yapmak gerekmez mi?  

BU OYUNLAR YENİ BAŞLAMADI SAYIN BAŞBAKANIM

Bu oyunlar yeni başlamadı Sayın Başbakanım. Biz bu oyunları daha önceden de gördük. Neden 11 yıldır bu oyunlara karşı önlem almadınız? Neden insanımızın can, mal, din, nesil ve inanç emniyetini sağlayacak anayasayı yapmadınız?

Yıllar önce başlayan sivil bir Anayasa yapma sürecinde bu hükümet maalesef hüsrana uğramıştır. Kurulan anayasa komisyonu üzülerek söylüyorum, sonu hüsrana uğramıştır. Bir sivil idare yüzde 50 destekle beraber 11 yıldır iktidarda olacak fakat bir sivil anayasayı hayata geçirmek için bir türlü bahaneler ile muhalefetle  uzlaşamayarak Hakk'a dayalı bir Anayasa yapamayacak.  Geldiğimiz noktada bu ve benzeri başarısızlıklar yüzünden maalesef başımıza bu olaylar gelmektedir.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

30 Mart 2014 te yapılacak olan Yerel seçimler hakkında da açıklama yapan Vahapoğlu, "Bugün belediyecilik dendiği zaman Milli Görüş akla gelir. Çünkü Milli Görüşün, gerek mecliste  gerekse belediyecilikte verdiği hizmetler ortadadır. Bu hizmetler esnasında hiçbir yolsuzluk ortaya çıkmazken, geldiğimiz şu noktada Ak Parti hükümetinin gerek meclisteki gerekse belediyelerdeki birçok yöneticilerin yolsuzluk dosyaları Yargıya taşınmıştır. Bunlar ne sıradan bir olay, nede tesadüfen gerçekleşen olaylar değildir. Bundan dolayı bunları milletimizin görmesini ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerde işi ehline vermelerini rica ediyorum. " diyerek sözünü "Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır." sözü ile tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.01.2014 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 2014-01-03 17:22:37

bu oyunlar yeni başlamadı diyorsunuz.bunlar erbakan hocanın başınada geldi diyorsunuz.doğru buraya kadar haklısınız.ancaaak fark işte tam bu noktada başladı.tayyip erdoğan ve ekibi erbakan hocanın yapamadığını yaparak tüm bunlara karşı dik durdu. halen daha bunun mücadelesi veriliyor. bu dik duruşun sonucunda da 11 yıldır ak parti iktidardadir.maalesef bu ekibin saadet partisinden kopuşunun nedeni de erbakan hocanin bu dik duruşu sergileyememesidir.bak ne güzel kendi kendinize de itiraf ediyorsunuz.elbetteki bu oyunlar o zamanda vardi şimdide var bundan sonrada olacak.önemli olan bunlara karşi durabilmek en azindan mücadele edebilmektir.tasi taraği birakip gitmek değil. gerekirse o kurumlari karşiniza alacaksiniz.tayyip erdoğan in farki burada ortaya çikiyor.bizlerde inşallah desteğimizi esirgemeyeceğiz.bizler onun mümin bir kişi olduğuna inaniyoruz.ve bu kardeşimizede gereken desteği tüm olumsuzluğa rağmen vereceğiz.çürük elmalar her zaman olmuştur. inşallah onlarida ayiklayacağiz

Avatar
Hüseyin Bereket AYAZ 2014-01-03 21:22:55

kardeşim emre..
tayyip efendinin ayrılışını yanlış yorumladın sen etten püften konuşuyorsun bizse sana belgelerle cevap vereceğiz.tayyip efendi istanbul büyük şehir beledye başkanı iken ozamanın a.b.d türkiye büyük elçisi aynen şöyle dedi r.t. erdoğan başbakan abdullah gül ise dış işleri bakanı olacak dedi dediği gibide oldu ve nitekim şimdiki başbakanımız başbakan olmadan önce a.b.d ye gitti ültimatomu aldı..anlamak isteyene bu yeterli bence ..şimdi gelelim erbakanla erdoğanı karşılaştırmana ..belliki cahilsin dikkat et ben cahil okumayana demiyorum bilmesi gerekeni bilmeyipte ahkam kesene diyorum sen önce erbakanın 11 ayda yaptıklarıyla daha sonra erdoğanın 11 yılda yaptıklarını karşılaştır daha sonra gel burda ahkam kes ha bu arada erbakan koalisyon lu hükümetti erdoğan tek başına iktidar.ifade özgürlüğü demek iftira atmak değildir rahmetli erbakan hocamıza iftira atmak ne sana nede senin gibilerin haddi değildir kardeşim anlatabildimmi hadi kal sağlıcakla

Avatar
Hüseyin Bereket AYAZ @emre 2014-01-03 21:24:04

kardeşim emre..
tayyip efendinin ayrılışını yanlış yorumladın sen etten püften konuşuyorsun ben sana belgelerle cevap vereceğim.tayyip efendi istanbul büyük şehir beledye başkanı iken ozamanın a.b.d türkiye büyük elçisi aynen şöyle dedi r.t. erdoğan başbakan abdullah gül ise dış işleri bakanı olacak dedi dediği gibide oldu ve nitekim şimdiki başbakanımız başbakan olmadan önce a.b.d ye gitti ültimatomu aldı..anlamak isteyene bu yetrli bence ..şimdi gelelim erbakanla erdoğanı karşılaştırmana ..belliki cahilsin dikkat et ben cahil okumayana demiyorum bilmesi gerekeni bilmeyipte ahkam kesene diyorum sen önce erbakanın 11 ayda yaptıklarıyla daha sonra erdoğanın 11 yılda yaptıklarını karşılaştır daha sonra gel burda ahkam kes..

Avatar
oflu 2014-01-04 10:59:31

allah razi olsun akp'ye 11 yılda türkiyeye ne güzel işler yabdi ne büyük işler yabdi...bu milletin gözlerine katarak hastaliği yokdur,kulaklarida sağır diil...millet yapilanlari görüyor durmak yok yola devam 2023.

Avatar
Emre @Hüseyin Bereket AYAZ 2014-01-05 23:16:46

haklısın. erbakan hoca ile tayyip erdoğan arasında icraat bakımından dağlar kadar fark var. karşılaştırma yapmak fazla abes olur. ayrıca o dönemde tayyip erdoğan'ın başbakan olacağını bilmek için abd büyükelçisi olmaya yada amerika'ya gitmeye gerek yok. ben tayyip erdoğan başbakan olacak diye oy verdim. oy vermemi abd istemedi benden. benim gibi 14 milyon insan oy verdi. siz gidin kendi başarısızlıklarınıza başka kılıf bulun. bu saçma sapan. senaryolarınızla milleti kandırıp iktidar olamazsınız. kaldıki ben hocaya iftira atmadım. söylediklerim siz hariç herkesin bildiği ve tarihte bu şekilde yerimi almış olaylardır. i̇stediğin kadar inkar edebilirsin ama sonuç değişmez. hoca mücadele edememiş kuzu kuzu 28 şubat kararlarını imzalamıştır. ne kadar acı olsada gerçek budur gerisi ise tamamen teferruattır

Avatar
kkk 2014-01-08 23:19:20

medyada kominist partisinin reklamı olsun bu halk ona destek verir oy verir.

banner90