banner102

Yapamayacağımız sözü vermiyoruz!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral beraberindeki ekip ile birlikte Solaklı mahallesinde ev ziyaretlerine devam ettiler.

22 Ocak 2014 Çarşamba 23:14
Yapamayacağımız sözü vermiyoruz!

 Aralıksız sürdürdükleri ev ziyaretlerini devam ettiren Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı ekipleri, Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral ile birlikte Çarşamba akşamı ziyaretlerini Solaklı mahallesindeki ev sakinlerine yaptılar.

Boşluk bırakmaksızın her kapıyı çaldıklarını belirten Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, şu ana kadar pek olumuz bir tablo ile karşılaşmadıklarına şükrederek bu şükrün gereği olarak çalışmalarındaki gayreti artırdıklarını ifade etti.

Saral, ziyaret ettikleri birçok ev sakinin çocukları konusunda kendilerinden talepte bulunduklarını ve daha önceden birçok söz verenin olduğu halde yerine getirilmediğini söyleyenlerin, bizlerden de söz almak istediklerini belirterek konuyla ilgili şunları söyledi:

SÖZ VERMENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİYORUZ

"Bizler hiçbir zaman yapamayacağımız sözü vermeyiz. Eğer toplum için yararı olacak iş konusunda bize talep gelirse biz bunu şartlara uygun şekilde yapma gayreti içinde olduğumuzu ifade ederiz. Fakat şu kişileri bizlere oy versinler diye işe alacağız sözünü asla vermeyiz. Çünkü söz vermenin ne anlama geldiğini bilenlerdeniz. Öyle yapamayacağımız sözü verip te o lafın altında ezilmek ne şahsıma nede Saadet Partisine yaraşır bir durum değildir. 

ADİL BİR OF'U İNŞAA EDECEĞİZ

İşi ehline verin, ilahi sözünü bilen dava mensupları olarak göreve geldiğimizde eğer bir yere işçi alınacaksa, hangi işe kim daha çok liyakatli ve ehil ise onu işe alacağız. Hatır veya herhangi bir menfaat için liyakatsiz kişileri göreve almak ne partimize nede inancımıza uygun bir davranış olmaz. Çünkü biz Adil bir Of'u ve ardından da Adil bir Dünyayı kurmaya talip kişileriz."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.01.2014 23:16
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90