banner102

Zafer Para İle Değil Dökülen Ter İle Kazanılır

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral esnaf ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

25 Aralık 2013 Çarşamba 20:49
Zafer Para İle Değil Dökülen Ter İle Kazanılır
Aralıksız ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Of Belediye Başkanı İrfan Saral, her hafta yaklaşık bin aileyi ziyaret ettiklerini belirterek, her gittikleri yerde yüksek teveccüh ile karşılaştıklarını ve bu teveccühün kendilerine çok büyük bir moral verdiğini ifade etti.

Ziyaretlerin değerlendirmesini Of'un Nabzı Gazetesine yapan İrfan Saral, Milli Görüş Belediyeciliği için dur durak demeden gayret gösterdiklerini iddia ederek, "Alimler Şehri olan Of İlçemizin yaşanılabilir olması için Of Belediye Başkanlığını mutlaka kazanmalıyız. Bunun için aralıksız çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki bu çalışmalarımız sayesinde Cenab-ı Allah bize hak ettiğimiz karşılığı verecektir." dedi.

YAŞANILABİLİR BİR OF İÇİN TER DÖKÜYORUZ

Her vatandaş mutlaka rahat ve huzurlu bir Of olmasını ister diyen Saral, "İlçemizde yaşayan bütün vatandaşlar mutlaka rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamak isterler. Bizde Milli Görüşçüler olarak Adil bir düzen içinde Of İlçesini yönetmek ve bütün halkımızın huzur ve refahını sağlamak için yola çıktık. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için teşkilatımız ile birlikte yüksek gayret göstererek ter döküyoruz. Ve biz inanıyoruz ki; zafer için para değil ter dökmek gerekiyor. Bizde bu teri bütün vatandaşlarımıza hizmet için döküyoruz." diye ifade etti.

ADALET ŞİARIMIZDIR

Of İlçesini Adaletle yöneteceklerini sözlerine ekleyen Saral, "En büyük projemiz Adaletle yönetmektir. Bütün yapacak olduğumuz hizmetlerin anahtarı Allah'ın izni ile Adalet olacaktır. Adalet ile yaptığımız bütün hizmetler karşılığını bulacaktır. Günümüzde yapılan hizmetler maalesef adaletle yapılmadığı için karılığı olmamaktadır. Bu genelde olduğu gibi ilçemizde de aynıdır. Bundan dolayı milyar dolarlar yatırarak yaptıkları projeler halkın yararına değil zararına dönüyor. Bunun en büyük örneği de her, ilçeye yapılan olimpiyat kompleksleridir. Halkın gözünde devasa görünen bu hizmetler, maalesef anlık işlevin dışında atıl duruma terk edilmektedirler. Halbuki sürekli göç veren bir memlekete adalet anahtarı ile istihdam alanları yapılsa idi bölgemiz göç verir miydi? Elbette vermezdi. Bütün bu sorunların çözümü sadece ve sadece Milli Görüştedir. Bizde bunun için ter döküp Milli Görüş Belediyeciliğini Of İlçesine götüreceğiz." ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ BÜYÜKTÜR

Hedeflerinin çok büyük olduğunu iddia eden Saral, "Bizim hedefimiz ilk önce Yaşanılabilir bir Of'u kurmak ve ardından Yaşanılabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir Adil Dünya'yı kurmaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.12.2013 21:01
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90